Angol foci

Mourinho csúnyán lepattant Contéról

  • MVB80

José Mourinhóról tudjuk, hogy szeret odamondogatni az ellenfeleknek, nála a pszichikai hadviselés is a taktika része, és a hétvégén korábbi csapata, a Chelsea került sorra.

Mourinho azt mondta a Chelsea-ről, hogy meg fogja nyerni a bajnokságot, de érvként olyan dolgokat hozott fel, ami messze van a dicsérettől: szerinte a Chelsea azért ilyen sikeres, mert nagyon jól védekezik, és a góljait kontrákból, valamint rögzített helyzetek után szerzi.

A londoniak edzője, Antonio Conte a Burnley elleni 1-1-es döntetlen után válaszolt Mourinho piszkálódására. "Nem szeretek más edzők nyilatkozataira reagálni. Nem szeretem ezt a fajta viccelődést, de tisztában vagyok azzal, hogy Mourinho szeret játszani. Nekem viszont megvan a szükséges tapasztalatom ahhoz, hogy felfogjam, mire megy ki a játék” – mondta Conte.

Kíváncsian várjuk, milyen hangulatú lesz a két edző legközelebbi találkozása

A Chelsea előnye a döntetlen következtében 10 pont lett a Tottenham, Arsenal páros előtt, de a Manchester City nyolc pontra felzárkózhat, amennyiben győzni tud a Bournemouth ellen.

Conte a nagy előny ellenére nem akar semmit sem elkiabálni, diplomatikusan azt nyilatkozta, még nem lefutott a bajnokság, a csapatán kívül még öt másik klub reménykedhet, hogy az övé lesz az arany.

Conte csalódott volt a vasárnapi döntetlen miatt, de a Burnley nagyon kemény ellenfél a saját pályáján, 30 pontjából 29-et az otthoni meccseken gyűjtött össze.

Mindkét csapatra FA Kupa-nyolcaddöntő vár a hétvégén, a Burnley a sorozat szenzációját jelentő, az ötödosztályban listavezető Lincoln Cityvel találkozik, míg a Chelsea ahhoz a Wolverhamptonhoz látogat, amely az előző körben a Liverpoolt pörgette ki.

2017-02-18;132
2017-02-19;132
2017-02-20;132