Premier League

Könnyed siker előtt a Manchester City

Pep Guardiola együttese a Bournemouth gárdájához látogat hétfő este a Premier League 25. fordulójának zárómérkőzésén.

A City ismét legyőzheti a Bournemouth csapatát.

A Bournemouth-Manchester City mérkőzéssel zárul a Premier League 25. fordulója, a találkozó pedig nem sok jót ígér a hazai együttesnek. A délieknek nem igazán megy mostanság, a 2017-ben lejátszott hat meccsük közül egyet sem tudtak megnyerni, aminek köszönhetően egészen a 14. helyig csúsztak vissza a táblázaton, s már csak hat pontra vannak a kiesőzónától. Ezzel szemben a Manchester City az utolsó három meccsét zsinórban behúzta, s az előtte lévő csapatok botlásainak köszönhetően egy pontra megközelítette a második pozícióban lévő Tottenham gárdáját.

A piros-feketék pocsék teljesítménye a védelem gyengélkedésére vezethető vissza, ugyanis a Bournemouth a legutóbbi öt bajnokiján két gólt minimum kapott. Ezúttal is jó esély van arra, hiszen egyrészt a City az utolsó tíz Premier League ütközetéből nyolcszor legalább két találatot mindig lőtt, s egyébként is, az élvonalban eddig háromszor találkoztak a felek, s az Égszínkékek pedig minimum négyszer (!) mindig beköszöntek a bournemouthiaknak.

Ha mindehhez hozzátesszük azt, hogy a hazaiaknál négy fontos játékos is kimaradhat hétfő este, míg a vendégeknél csak Ilkay Gündogan maródi, akkor gyakorlatilag csak és kizárólag a különbség a kérdés. A     a sima vendégsikert 1.45-szörös szorzón méri, míg ha Pep Guardioláék legalább két góllal nyernének, akkor a feltett tétünk 2.05-szörösét kapnánk vissza a bukmékertől.

A Premier League hétfői mérkőzésének szorzói -    
  1 X 2
Bournemouth-Manchester City 6.00 4.45 1.45





 

2017-02-13;47
209498