Premier League

Szenvedős meccs vár a Chelsea-re

A Kékek a nagyon masszív Burnleyhez látogatnak, míg a Leicester zsinórban ötödik vereségét szenvedheti el. PL előzetes.

A Chelsea a nagyon masszív Burnleyhez látogat vasárnap.

A 11. helyen tanyázó Burnley együtteséhez látogat vasárnap kora délután a listavezető Chelsea együttese. Az újonc eddig megfelelően teljesít a Premier League-ben, a csapat hazai teljesítményére ugyanakkor kimagasló. A bordó-kékek a 29 megszerzett pontjuk közül 28-at is a Turf Mooron gyűjtöttek be, ennél jobb mutatóval pedig csak a Chelsea és a Tottenham rendelkezik a bajnokságban hazai pályán.

Ugyanakkor a Kékeket sem kell félteni vasárnap, óriási formában van Antonio Conte együttese, hiszen az utolsó 18 bajnoki találkozójából 16-ot (!) megnyertek a fővárosiak, az elmúlt héten például a városi rivális Arsenalt fektették két vállra, ráadásul a szezon során először számíthat teljes keretére az olasz mester. Ezzel szemben a Burnleynél négy hiányzó is lesz, hiszen Dean Marney, Kevin Long, Steven Defour, Jeff Hendrick sem lesz bevethető.

Az biztos, hogy az újonccsapat nem adja könnyedén a bőrét, szerintünk szenvedős meccs vár a Chelsea-re, de úgy véljük, hogy egy találattal - 3.35 @ TippmixPro - jobbnak bizonyul majd a londoni gárda.

A nap másik mérkőzése vérbeli kiesési rangadó lesz, hiszen két 21 pontos együttes, nevezetesen a 17. helyezett Swansea, a 16. pozícióban lévő Leicestert fogadja. A regnáló bajnok pocsék teljesítményére gyakorlatilag már elfogytak a jelzők, a Rókák perpillanat ott tartanak, hogy az utolsó öt meccsükön gólt sem rúgtak, s mindössze egy pontot szereztek...

Ezzel szemben a walesiek az edzőváltást követően magukra találtak, hiszen az elmúlt hetekben legyűrték a Southampton és a Liverpool csapatait, míg múlt héten csak egy szerencsétlen góllal maradtak alul az Etihad Stadionban a Manchester City ellen.

A Leicesternek egyébként sem megy Walesben, arról nem is beszélve, hogy az utolsó idegenbeli bajnokiján nem tudott nyerni a címvédő gárda. A jelenlegi formák pedig azt vetítik elő, hogy ezúttal sem távozik győztesen a kék-fehér alakulat Swansea-ból - 1X 1.37@TippmixPro -.

A Premier League vasárnapi mérkőzéseinek szorzói -    
  1 X 2
Burnley-Chelsea 7.50 4.30 1.40
Swansea-Leicester 2.40 3.20 2.85





 

 

2017-02-12;47
209498