Sportfogadás

Nem tűnik nagy üzletnek a "nap tutija"

A spanyol bajnokság 22. fordulójának vasárnap esti mérkőzésén az Atlético Madrid a Celta Vigót fogadja. Bár a fogadók és a bukmékerek is sima hazai sejtenek, nem árt óvatosan bánni ezzel a mérkőzéssel.

Miután a Barcelona és a Real Madrid is megnyerte a maga mérkőzését a hétvégén - a katalánok az Alavest intézték el 6-0-ra, a királyi gárda pedig az Osasunát verte 3-1-re - az Atlético Madridnak muszáj megszereznie a három pontot, ha nem akar végképp lemondani a bajnoki címről. Diego Simeone csapatának valójában nem sok esélye van már az aranyéremre, hiszen  két gigász jelentős előnnyel vezeti a bajnokságot, véleményünk szerint sokkal inkább a 3. hely megszerzése lehet a Matracosok valódi célja.

Az Atlético utolsó 5 tétmérkőzése közül csak egyet tudott megnyerni, a hét közben pedig Barcelonában volt egy küzdelmes meccse a Király Kupa elődöntőjének visszavágóján. A fővárosiaknak az 1-1-es végeredmény ellenére sem sikerült bejutniuk a fináléba, ráadásul a szerdai meccsen a védelem oszlopának számító Diego Godín is kidőlt a sorból.

Atlético Madrid#esp-atletico_madrid#5

Az uruguayi mellett továbbra is maródi a portugál Tiago, a kapus Oblak, és a spanyol Barragan, a legfrissebb hírek szerint pedig Gimenez és Griezmann sem teljesen egészséges.

A     adatai szerint azonban a fogadók bíznak az Atléticóban, hiszen az állami fogadóirodához beérkezett fogadások 88 % (!) a hazaira érkezett.

A Celta szintén kupameccset vívott a hét közepén, ám a vigóiak keretében nincsenek sérült kulcsemberek, így Eduardo Berizzo vezetőedzőnek nem okozhat gondot a kezdőcsapat összeállítása.

Bár a legutóbbi két egymás elleni mérkőzést egyaránt az Atlético Madrid nyerte meg, jelen helyzetben nem tartjuk nagy üzletnek az 1.32-es hazai szorzót, szemben a több, mint 9-szeres vendéggel. A sérült védők mellett a fáradtság is tényező lehet ezen a találkozón, ráadásul és a Celtának túl sok veszítenivalója nincsen a Calderónban.

Ha úgy érezzük, hogy fogadni akarunk erre a találkozóra, mindenképpen érdemes megvárni a hivatalos kezdőcsapatokat és annak ismeretében meghozni a döntésünket.

[2300731] 2017-02-12 20:45:00 Atlético Madrid - Celta Vigox;5
[2300731] 2017-02-12 20:45:00 Atlético Madrid - Celta Vigox;
211384