Sportfogadás

Kilencszeres oddsért szállunk harcba!

Lássuk, hogy a hétvégén mely tippeket érzik a legerősebbnek tippmestereink, szerkesztőink!

A hatharom.com tippmesterei és szerkesztői összeállították szelvényüket a szombati napra, amivel hatalmasat lehet kaszálni. Ne is ragozzuk tovább a szót, lássuk a tippeket!

Middlesbrough-Everton
Tipp: Everton
Odds:
2.05 @ Tippmixpro

Bombaformában van az Everton, a liverpooli alakulat a 2017-es esztendőben megtáltosodott a Premier League-ben., ugyanis a Stolverkosok az idei öt bajnokijuk közül négyet megnyertek - köztük a Manchester City elleni négygólos (!) siker -, míg a maradék egyen döntetlent játszottak. Olyannyira jó sorozatban vannak egyébiránt a vendégek, hogy a legutóbbi hét bajnokijukon nem kaptak ki, s immáron a hetedik helyet foglalják el a táblázaton. Ezzel szemben a Middlesbrough az utolsó hét PL-meccsén nem tudott nyerni, így a piros fehérek mindössze egy pontra vannak a 18., már kiesést jelentő pozíciótól. 

A sérültek terén is az Everton felé billen a mérleg nyelve, arról nem is beszélve, hogy a liverpooliak a legutóbbi hét Boro elleni meccsükből hatot megnyertek.  Az ősszel speciel simán győztek a kék-fehérek, s szerintünk ezúttal sem okoz gondot Ronald Koeman fiainak legyőzni az újoncot, még ha idegenben is lépnek pályára.

[2252427] 2017-02-11 16:00:00 Middlesbrough - Evertonx;

Stoke-Crystal Palace
Tipp: Stoke
Odds:
 2.00 @ Tippmixpro

Revánsra készül a Stoke a Crystal Palace ellen, ugyanis ennél jobb alkalmat keresve sem találnának a Fazekasok, hogy 2013 után ismét legyőzzék a Sasokat. Tudniillik a City az utolsó hét Palace elleni meccsén mindössze egy pontot szerzett...

Azonban a vendégek egyre nagyobb gödörben vannak, hiszen a kiesési rangadón, a Sunderland ellen hazai pályán kaptak ki 4-0-ra (!), és az utolsó hat bajnokijából ötöt elveszített a fővárosi alakulat. A Stoke viszont jól teljesít hazai pályán a Premier League-ben, s Mark Hughes is egyre több játékosára számíthat. Mindezek után pedig szerintünk a Fazekasok közel három és fél év után ismét legyőzik a Crystal Palace-t.

[2252428] 2017-02-11 16:00:00 Stoke City - Crystal Palacex;

West Ham-West Bromwich
Tipp: West Ham
Odds: 
2.15 @ Tippmixpro

Ahhoz képest, hogy a West Ham megvált legjobb játékosától a téli szünetben, a Kalapácsosok voltaképp megújultak, s kiváló formának örvendnek. A londoni alakulat a legutóbbi négy bajnokijából hármat is megnyert, egy hete például a Southampton otthonából hozta el a három pontot. Ugyanakkor a West Bromwich sincs rossz passzban, ám a birminghami gárda házon kívül nem túl acélos. A kék-fehérek a legutóbbi hat idegenbeli meccsük közül csak egyet tudtak megnyerni, a komolyabb csapatok ellen pedig rendre megadták magukat.

Noha legutóbb 2013-ban győzte le a WHU otthoni környezetében a WBA-t, a bordó-kékek minden problémájukon túljutottak, s jelenleg olyan passzban vannak, hogy nagy esélyük van arra, hogy legyőzzék a birminghami gárdát szombaton az Olimpiai Stadionban.

[2252431] 2017-02-11 16:00:00 West Ham United - West Bromwich Albionx;
hatharom.com
Middlesbrough-Everton Everton
Stoke-Crystal Palace Stoke
West Ham-West Bromwich West Ham
@8.81