Sportfogadás

Focira, kosárlabdára és kézilabdára fogadunk - hétvégi magyar tippek

Új sorozatot indított a hatharom.com: oldalunk szerkesztői és tippmesterei a hétvége legnagyobb profittal kecsegtető magyar vonatkozású eseményeiből állítanak össze egy kombit.

A hatharom.com új sorozatot indított pár hete, mellyel próbáljuk megkönnyíteni olvasóink, illetve a    -játékosok dolgát. A történet lényege, hogy megpróbálunk egy olyan kombinációs szelvényt összeállítani, amelyről úgy véljük, hogy a hétvége legnagyobb profittal kecsegtető magyar vonatkozású eseményeit tartalmazza. A szorzók, események természetesen a    -ról származnak, hiszen könnyen lehet, hogy más irodában ezen mérkőzéseket, fogadási opciókat egyszerűen nem lehet megjátszani.

FTC-Honvéd
Tipp: FTC vagy döntetlen
Odds:
1.17 @ Tippmixpro

Az idei szezonban a Fradi és a Honvéd ezidáig kétszer találkozott egymással, s a zöld-fehérek két könnyed sikert arattak. A felek legutóbbi találkozója óta sok idő telt el, amely időintervallum alatt az FTC erősödött, míg a Honvéd gyengült - a kispestiek egyik legnagyobb erőssége, Botka Endre épp a IX. kerületben kötött ki -. A hazaiaknál a teljes keret rendelkezésre áll, ráadásul a vörös-feketéknek abszolút nem megy a Ferencváros vendégeként, hiszen a Honvéd a legutóbbi öt meccsét elbukta az FTC otthonában. Mindezek után pedig jó esélyt látunk abban, hogy a Fradi nem kap ki szombaton.

Szombathely-Szeged
Tipp: Szombathely
Odds:
 1.08 @ Tippmixpro

Minőségi különbség van a felek közt, amit a tabella is megmutat, hiszen a szombathelyi alakulat a harmadik, míg a szegedi a kilencedik pozíciót foglalja el. A vasiak ráadásul az idei szezonban pazarul játszanak otthon, hiszen kilencből kilenc meccset nyertek otthon, s egyedüliként mondhatják el magukról, hogy százszázalékos teljesítménnyel bírnak hazai pályán az NB I-ben. A Szeged ezzel szemben nem muzsikál jól idegenben, mindössze egy sikert tud felmutatni, még a Vasas otthonában is ki tudott kapni a Csongrád megyei alakulat, vagyis óriási esély mutatkozik a szombathelyi győzelemre.

Fehérvár-Leipzig
Tipp: Fehérvár
Odds:
 1.16 @ Tippmixpro

Noha mind a Fehérvár, mind a Leipzig elbúcsúzott már az EHF Kupától, a magyar együttes győzelemmel szeretné lezárni a csoportkört. Erre jó esélye van Deli Rita együttesének, hiszen a korábban szebb napokat látott német gárdának igen komoly problémái vannak, az utóbbi hetekben mindössze kettő maximum három cserével tudják csak lejátszani a találkozókat. Ez is meg is látszott a felek odavágóján, amikor is a Fehérvár 13 találattal 34-21-re tudott nyerni Németországban. Mindezek után pedig úgy gondoljuk, hogy gyakorlatilag csak és kizárólag a különbség lehet a kérdéses a felek vasárnapi találkozóján.

Bietigheim-Érd
Tipp: Kevesebb, mint 56,5 gól
Odds:
 1.35 @ Tippmixpro

A továbbjutás a tét a Bietigheim-Érd EHF Kupa találkozón, hiszen amely együttes nyerni tud, az továbbjut a csoportból. A bukmékereknél a találkozó esélyese egy hajszállal a hazai pályán játszó német csapat, ami némileg meglepő, hiszen az érdi alakulat az odavágón nyolc góllal nyert a Bietigheim ellen. Ugyanakkor az tény és való, hogy a német alakulatnak közel azonos erősségű együttese van, mint az érdinek, sőt hazai pályán csodákra is képes - hétközben 10 góllal (!) nyert a Bajnokok Ligájában vitézkedő Thuringer ellen -, csak az első meccs második félideje nem sikerült a gárdának.

Szoros meccsre van tehát kilátás, vélhetően kétszer is meggondolnak majd a játékosok mindent, kevés kockázatot vállalva, s figyelembe véve az Érd idegenbeli, illetve a Bietigheim hazai teljesítményét, úgy véljük, hogy egy lassú, kevés gólos találkozóra van kilátás.

hatharom.com
FTC-Honvéd FTC vagy döntetlen
Szombathely-Szeged Szombathely
Fehérvár-Leipzig Fehérvár
Bietigheim-Érd Kevesebb, mint 56,5 gól
@1.98