Tipp

Ha a bukik hülyék, ne féljünk megbüntetni őket!

  • varin

Ha a fogadóirodák nem tudják, ki lép pályára egy mérkőzésen, akkor kötelességünk lecsapni rá.

A "Hogyan kell gólszerzőre fogadni?" kiskönyv egyik alaptézise adja mostani tippemet, ugyanis a fogadóirodák ezúttal sem fogták fel, hogy ki a sérült és ki az eltiltott. Ha ez nincs beleépítve a szorzóba, akkor igen barátságos számot kaphatunk a bukik szerint a padra ülő, de valójában szinte biztosan a kezdőcsapatba nevezendő játékosra, amivel előnyben lehetünk velük szemben. Ezúttal az Internazionale-Empoli mérkőzés szolgáltat finomságot számunkra.

Mint arról mi is beszámoltunk korábban, Mauro Icardi és Ivan Perisic eltiltását tölti, előbbi rossz viselkedése, utóbbi kiállítása miatt, így jelen állás szerint sem az Empoli, sem pedig a Bologna ellen nem léphetnek pályára. Ez 24 gól távollétét jelenti a 48-ból, ami komoly érvágás a milánói gárdának.

A duó hiányában alig-alig maradt támadó a keretben, valószínűleg Éderre és Palacióra hárul majd a gólszerzés feladata. Kettejük közül egyikük sincs igazán kirobbanó formában, különösen a 35 éves argentin lett peremember, Édernek legalább van öt gólja már idén.

Az odds azért is különösen kedvező, mert a "halványzöld irodánál", amely szinte mindig jobb szorzót ad a gólszerzős fogadásokra, csupán 2.10-es oddson fogadható!

A motivációval biztosan nem lesz gond, hiszen most itt a lehetősége bizonyítani Édernek, amit éppen korábbi csapata ellen tehet meg. Az Empoli ráadásul igen hálás vendég, az elmúlt hetekben a Sassuolo ellen három, a Crotone ellen négy gólt is kapott, mely előrevetíti, hogy Milánóban is többször maga mögé kell majd nyúlnia Skorupski kapusnak.

2004 óta minden alkalommal az Internél landolt a három pont, és ezen hat győzelem alkalmával 16 gólt szereztek a kék-feketék, így most is joggal bízhatunk egy sima győzelemben, amiből Éder barátunk is ki kell vegye a részét.

hatharom.com
Citadin Éder gólt szerez
Odds: 2.37
Eddig éri meg: 2.00
Tét: 6/10
[2319784] 2017-02-12 15:00:00 Inter - Empolix;