Magyar foci

Véber nagyúr "bánatos f*szról" beszélgetett játékosával

A magyar futball egyik legszínesebb egyénisége ismét nagyot alkotott, pechére a kamerák előtt.

Véber Gyurit nagyon szeretjük! Egyike a legszínesebb, legszórakoztatóbb egyéniségeknek a magyar labdarúgásban, aki mindig hálás témát szolgáltat az újságíróknak és a honi futballszeretőknek. Edzői kompetenciáját már többen vitatják, amit a Nyíregyházán mutatott eredménye is alátámaszt (hat meccsen nyolc pont, mióta átvette a szabolcsi gárdát), ám ő mindent megtesz játékosai fejlődése érdekében, ezt bizonyítja legalábbis az alábbi videón látható instrukció.

A költői kérdés 0:29-től látható

Úgy tűnik egyébként, hogy 'Véber nagyúr' nyomdafestéket nem tűrő szavai hatottak a játékosokra, hiszen miután megszerezte a vezetést az FK Gazovik Orenburg U21-es csapata, a Szpari tudott fordítani és végül 3-1-re nyert a fiatalok ellen. Lehet, hogy Vébernek mindig ilyen stílusban kéne instruálnia játékosait?

Véber tanítványai február 19-én kezdik meg a szereplést az NB II-ben, ám túlságosan vérmes reményeket nem fűzhetnek az idei szezonhoz, hiszen a 10. helyen állnak, tíz pont lemaradással a listavezető Puskás Akadémiához képest. A Szpari feljutása 50-szeres pénzt fizetne a    -nál.

Melyik csapat nyeri az NB II-t?
   
Puskás Akadémia 1.50
Soroksár 7.50
Balmazújváros 8.50
Kisvárda 10.00
...  
Nyíregyháza 50.00
211147