Király Kupa

Tom Cruise-ra lenne szüksége az Atléticónak a Nou Campban

  • MVB80

A Barcelona 2-1-es előnyről várhatja az Atlético Madrid elleni visszavágót a Király Kupa elődöntőjében.

A Barcelona sorozatban negyedszer juthat be a Király Kupa döntőjébe, és erre most is óriási esélye nyílik, pláne, ha megnézzük, hogy a legutóbbi hét hazai tétmeccsét kivétel nélkül legalább kétgólos különbséggel nyerte meg.

A kupában a mostani kiírásban a Hérculest 7-0-ra, a Bilbaót 3-1-re, a Real Sociedadot 5-2-re verte meg, és 2013 februárja óta nem veszített mérkőzést hazai pályán a kupában, úgyhogy az Atléticónak lehet, hogy Tom Cruise-ra lenne szüksége, hogy összehozza ezt a lehetetlennek tűnő küldetést.

1x2    
Barcelona Döntetlen Atlético Madrid
1.60 3.80 4.60

A Marca azért nem meglepő módon talált olyan példát, amiből erőt meríthet Simeone csapata, azt a bizonyos négy évvel ezelőtti vereséget ugyanis éppen egy madridi csapat mérte a Barcára, a Real a Bernabéuban elért 1-1 után 3-1-re győzött a Nou Campban, és így bejutott a fináléba  - ahol aztán kikapott az Atléticótól.

Suáreznek nagyon megy általában az Atlético ellen

Ami viszont nem növeli a mostani  visszavágó előtt az Atlético esélyeit, hogy az elmúlt két évben csak kétszer fordult elő, hogy a Barcelona nem szerzett gólt hazai pályán, és mindkét alkalommal a Málaga volt képes arra, hogy lenullázza.

Ebben a párosításban utoljára 2006 februárjában született olyan eredmény a Barca stadionjában, ami az Atlético továbbjutását jelentené, akkor 3-1-re nyertek a madridiak, és Fernando Torres duplázni tudott. Az El Nino becenévre hallgató csatár a hétvégén egymaga intézte el a Leganést két góljával, és ezek után nem kizárt, hogy Simeone a visszavágón is főszerepet szán neki.

A másik oldalon Suáreztől lehet várni a gólokat, aki eddig ötször talált be az Atleti ellen, és ebből négyet hazai pályán szerzett.

Az MSN trió kedden nem lesz teljes, mivel Neymar eltiltás miatt hiányzik, a brazilt Arda Turan pótolhatja. Piqué a hétvégi, Bilbao elleni bajnokin a félidőben cserét kért, de Luis Enrique azt mondta róla, hogy nincs akadálya annak, hogy játsszon. Az Atléticóban Gabi a legnagyobb hiányzó, aki Neymarhoz hasonlóan eltiltás miatt pihen.

[2451500] 2017-02-07 21:00:00 Barcelona - Atlético Madridx;
now;138
2017-02-08;138