Tipp

840 százalékos kamat négy hónapra, lehetséges? Igen!

Magyar vonatkozású eseményekkel robbantanánk bankot, igaz, négy hónapra le kell kötnünk a pénzünk. Szerintünk megéri.

Hosszú távú fogadásra adtuk fejünket, mivel úgy véljük, hogy sikerült három olyan, igazán kiváló magyar vonatkozású eseményt találni, ami igen komoly profittal kecsegtet, ha lekötjük a pénzünket egy kis időre. Mindhárom tipp az év 22. hetében, pár nap különbséggel fejeződik be - persze lehet, hogy addigra egy-két helyen már nem kell izgulni, mert bezöldül a tipp -, de nem csak ezért éri meg ezen eseményekre fogadni. Sok meccset játszanak még addig az általunk fogadásra ajánlott csapatok, vagyis kiválóan védhetőek tippjeink. De ne is szaporítsuk tovább a szót, jöjjenek a tippek:

A Veszprém zsinórban tizedszer lehet magyar bajnok.

Férfi Kézilabda - NB I 2016/17 - Ki nyeri?
Tipp: Veszprém
Odds:
1.40 @ Tippmixpro

Az idei esztendőben változott a férfi kézilabda NB I kiírása, ugyanis nem lesz rájátszás, hanem az alapszakaszt követően az első és a második helyezett gárda csatázik oda-visszavágós rendszerben az aranyéremért. A döntő első meccsét az alapszakasz második helyezettje rendezi, míg a második találkozót az alapszakasz nyertese. Ez sokáig úgy tűnt, hogy a Szegednek kedvez, hiszen elég, ha egy meccsen elkapja a Veszprémet, jól elkalapálja, s szinte páholyban érezheti magát, vagyis övé lenne a pályaelőny a fináléban. Így is történt, október végén a Pick magabiztos játékkal 26-23-ra győzte le a bakonyi csapatot, vagyis úgy festett, hogy Nagy Lászlóéknak minimum három, de ha biztosra akarnak menni - köszönhetően a kevés gólos odavágónak -, legalább négy találattal kell majd legyőzniük a Csongrád megyeieket március 18-án.

Ám Juan Carlos Pastor csapata óriási meglepetésre az utolsó 2016-os NB I-es mérkőzésén csak döntetlent játszott a Tatabánya otthonában. Noha a találkozó végén történtek miatt a szegedi alakulat megóvta a mérkőzést, az MKSZ többször is elutasította a kékmezesek óvását, vagyis aligha dönt majd ezután a bizottság a Pick javára. Mindez pedig azt jelenti, hogy a Veszprémnek elég egyetlen góllal is legyőznie a Szegedet március közepén otthoni környezetében, s gyakorlatilag borítékolható, hogy megnyeri az alapszakaszt, s övé lesz a pályaelőny a fináléban, ami óriási előny.

Merthogy innentől kezdve aligha hibázik a bakonyi alakulat az NB I-ben - a bordómezesek utcahosszal a mezőny előtt járnak -, s mivel a SEHA-Liga érdemi részét 2016-ban letudta a csapat, így Javier Sabaté fiainak ugyanannyi meccsük van hátra a bajnoki döntőig, mint a Szegednek. A hazai pálya előnye pedig óriási fegyvertény a két csapat párharcában, ugyanis

Veszprémben még mindig a Veszprém az úr, amit jól jelez, hogy a felek legutóbbi 18 bakonyi meccsén rendre hazai siker született.

Mindez pedig összességében azt jelenti, hogy voltaképp 1.40-szeres szorzón fogadhatunk arra, hogy a Veszprém három meccsen jobb eredményt produkál, mint a szegedi együttes, amely találkozókból vélhetően kettőt is hazai pályán játszanak Nagy Lászlóék. Amiben van érték, hiszen hazai pályán a bakonyi csapatra maximum 1.10-szeres szorzót szoktak kínálni a Szeged ellen háromesélyben...

Noha természetesen közbejöhet sérülés vagy eltiltás, de most úgy áll a fáma, hogy a szegedieknél többeknek van problémájuk, mint a veszprémieknél.  Egyébként is óriási presztízs lenne a Telekomnak megnyerni a bajnokságot, hiszen egyrészt ez lenne zsinórban a 10. bajnoki címe a bakonyiaknak, ami páratlan lenne hazánkban, másrészt illene szépen búcsúztatni Javier Sabatét, aki a szezon végén távozik Veszprém, s a csapat nagyon sokat köszönhetően a trénernek.

A Puskás Akadémia kimagaslik az NB II. mezőnyéből.

Labdarúgás - NB II 2016/17 - Ki nyeri?
Tipp: Puskás Akadémia
Odds:
 1.50 @ Tippmixpro

Nehezen indult be a Puskás Akadémia az NB II-ben, de a 2016-os év utolsó bajnoki találkozói meghozták az áttörést, s végül a felcsúti gárda várhatja élről a folytatást, méghozzá egypontos előnnyel. Tavasszal 18 meccset játszik még a csapat, ami soknak tűnik, de jelentős átalakításon esett át a együttes a téli időszakban.

A sárga-kékek megnyerték vezetőedzőjüknek Pintér Attilát, aki magyar viszonylatban nagyon sikeres mesternek mondhatja magát, egy éve például a Mezőkövesdet juttatta fel az élvonalba. A korábbi ferencvárosi mester pedig alaposan felturbózta keretét a holtidényben, hiszen Csilus Ádám és Gyömbér Gábor a Fraditól, Hegedűs János a Haladástól, Prosser Dániel a Honvédtól, Szatmári Lóránd az MTK-tól, míg Szakály Péter a Debrecentől igazolt Felcsútra. Ezen játékosok mind óriási erősítésnek számítanak, főleg, hogy a másodosztályú bajnokságról beszélünk.

A Transfermarkt portál szerint a Puskás Akadémiának van a legjobb kerete az NB II-ben, perpillanat kétszer olyan erős, mint a második helyre taksált Kisvárdáé.

Komoly távozója eddig pedig nem volt a gárdának, alighanem nem is lesz, sőt, még további erősítések várhatók. Mindezek pedig abszolút bizakodásra adnak okot, illetve az edzőmérkőzések is, hiszen a Pintér-csapat szombaton például 2-0-ra győzte le a Beijing Guaont, amely csapat az előző szezonban az ötödik helyen végzett a feltörekvő és egyre acélosabb kínai élvonalban.

Ha pedig mindehhez hozzátesszük azt, hogy a Puskás Akadémia a mögötte lévő kilenc együttesből - a közvetlen rivális Soroksár ellen már le tudta mindkét meccsét a csapat, s jobban áll az egymás elleni összevetésben, mint a Pest megyei gárda - hetet is vendégül lát a Pancho Arénában, s mindössze a kilencedik helyezett Zalaegerszeghez kell majd utaznia április közepén, akkor kijelenthető, hogy álomsorsolása van a csapatnak. Arról már nem is beszélve, hogy messze a felcsúti gárdának van a legjobb mutatója hazai pályán az NB II-ben, az eddig lejátszott 10 meccséből nyolcat megnyert, a maradék kettőn pedig döntetlent játszott, a gólaránya ezen ütközeteken pedig 21-9. Vagyis minden jel arra mutat, hogy a Puskás Akadémia arannyal a nyakában válthat osztályt a nyáron.

A Ferencváros 2015 és 2016 után idén is elhódíthatja a Magyar Kupa serlegét.

Labdarúgás - Magyar Kupa 2016/17 - Ki nyeri?
Tipp: FTC
Odds: 
4.00 @ Tippmixpro

A Magyar Kupában elérkeztük a nyolcaddöntőhöz, ahonnan kezdve egyértelműen a nagy csapatoknak áll a zászló, ugyanis ettől a körtől kezdve oda-visszavágós alapon küzdenek meg a felek. Így pedig a kicsiknek nincs esélyük, hiszen egy meccsen bárki elkapható, két mérkőzésen viszont szinte mindig kijön a papírforma.

Ha átböngésszük, hogy kik jutottak be a legjobb 16 közé a kupában, akkor kiderül, hogy reális esélye a végső győzelemre a Diósgyőrnek, a Vasasnak, az Újpestnek, a Honvédnak és a Ferencvárosnak van. Az oddsmesterek szerint perpillanat az angyalföldi gárda a legesélyesebb a kupa elhódítására, de mindez csak annak köszönhető, hogy a nyolcaddöntőben Ferencváros-Honvéd párharcot rendeznek, míg a Vasas a másodosztályú Doroggal meccsel kétszer.

A Fradi továbbjutására ugyanakkor nagy esély mutatkozik a kispestiek ellen, ugyanis az idei szezonban a zöld-fehérek már kétszer is legyőzték a XIX. kerületieket méghozzá simán, az októberi meccsen például 3-0-ra is vezetett az FTC. Arról nem is beszélve, hogy Thomas Dollék nagyon okosan gyengítették első riválisukat, hiszen a Honvéd egyik legjobbját, Botka Endrét sikerült átcsalni a IX. kerületbe.

Ha pedig kiejti a Ferencváros a bordó-fekete együttest, azután bárkit kap, borítékolható, hogy esélyes lesz. Ugyanis az előbb említett esélyeseken kívül mást nem számítva, csak és kizárólag a Fradi játszhatja a párharcok egyik mérkőzését hazai pályán, ugyanis

a Diósgyőr, az Újpest és a Vasas stadion építés vagy felújítás miatt albérletben tölti a tavaszt.

Ez pedig órási előny, arról nem is beszélve, hogy a Honvéd mellett a Diósgyőrt is gyengítette az FTC, hiszen a csapat eszét, Bognár Istvánt igazolták le a télen. A Vasas és az Újpest pedig semmit nem változott, előbbi az anyagiak, utóbbi pedig a Nemzetközi Labdarúgó-szövetségnek köszönhetően, amely szervezet kizárta a lila-fehéreket ebből az átigazolási időszakból is.

Arról már nem is beszélve, hogy az előbb említett két futballista mellett a Fradinak sikerült megszereznie Julian Kochot, Amadou Moutarit, Janek Sternberget, Holczer Ádámot és az egyik Eb-hősünket, Kleinheisler Lászlót. Igaz, Nagy Dominik, Pintér Ádám és Cristian Ramírez elhagyta a klubot, de a helyükre szerződtetett futballisták, ha hozzák azt, amit ősszel, akkor gond nélkül pótolhatják a távozó játékosokat.

Továbbá muszáj megemlíteni, hogy ha úgy alakul, akkor a Diósgyőr gond nélkül elengedi a kupát, azért, hogy jövőre is élvonalbeli klubja legyen Miskolcnak, ugyanis perpillanat csak egy ponttal vannak a vonal fölött a piros-fehérek. Az Újpestnek is meleg lehet a pite, míg a Vasas könnyen lehet, hogy mindent egy lapra feltesz, hogy megnyerje a bajnokságot, ugyanis hiába csak a harmadik helyen áll a bajnokságon az angyalföldi gárda, csak és kizárólag rosszabb gólkülönbségének köszönhetően van lemaradva az éllovas Videotonnal szemben.

A végére hagytuk az egyik legfontosabbat: a sorozat fináléját ismét a Groupama Arénában, vagyis a Fradi stadionjában rendezik, ahol a legutóbbi két döntőt egyaránt simán megnyerte az FTC, hiszen tavaly az Újpestet, míg 2015-ben a Videotont győzték le Thomas Dollék.

Noha a bajnokság bekavarhat a zöld-fehéreknél is, de a IX. kerületieknek szinte minden posztra két azonos képességű játékosuk van, ellenben a többiekkel, arról nem is beszélve, hogy a Transfermarkt szerint a kupában még álló csapatok közül messze a Fradi rendelkezik a legerősebb és legmélyebb kerettel.

hatharom.com
NB I 2016/17 - Ki nyeri? Veszprém
NB II 2016/17 - Ki nyeri? Puskás Akadémia
Magyar Kupa 2016/17 - Ki nyeri? FTC
@8.40

A tippek a Tippmixpro-n egyes kötésben fogadhatók, vagyis szólóban is megjátszhatóak, míg Tippmixen valamennyi esemény hármaskötésben fogadható.