Átigazolás

Újabb fiatal tehetség Felcsúton! Ja, nem!

Szakály Péter fél plusz kettő éves szerződést kötött a Puskás Akadémia együttesével.

Újabb játékost igazolt a Puskás Akadémia, ezúttal a Debreceni VSC korábbi csapatkapitánya, Szakály Péter szerződött a felcsúti gárdához. Mint azt Pintér Attila, a Puskás nemrég kinevezett mestere elmondta a klub honlapján, "..az a célunk, hogy minden posztra két azonos képességű labdarúgót tudjunk kiállítani. Péter megszerzése is ennek szellemében történt”.

Fotó: pfla.hu

A válogatottban is megforduló Szakály elmondta, nagy célokkal érkezett Felcsútra és szeretné, ha jövőre már az NB I-ben bizonyíthatna a Puskás Akadémia játékosaként. A 30 éves középpályás szerint az NB II és az NB I között már nincs akkora különbség és célja, hogy ő is kivegye a részét a Puskás meneteléséből.

A Szaki becenévre hallgató irányító január elején távozott Debrecenből, ám ennek okairól ellentmondásos hírek láttak napvilágot. Állítólag Szakálynak több tízmillió forinttal tartozott a DVSC, ám ezt Róka Géza cégvezető kategorikusan cáfolta.

Szakály Péter messze nem az első fecske télen a Puskás Akadémiánál. Pintér Attila csapata korábban szerződtette a Haladás védőjét, Hegedűs Jánost, a Kispesttől Prosser Dánielt, az MTK-tól Szatmári Lórándot, a Ferencvárostól Gyömbér Gábort és a szintén a zöld-fehérek kötelékébe tartozó Csilus Ádámot, aki ősszel a Puskás közvetlen riválisánál, a Soroksárnál játszott.

20 fordulót követően a felcsúti csapat vezeti az NB II tabelláját és a fogadóirodák szerint is toronymagas esélyese az idei kiírásnak.

Melyik csapat nyeri az NB II-t?
Puskás Akadémia 1.50
Soroksár 7.50
Balmazújváros 8.50
Kisvárda 10.00
Békéscsaba 17.00
211147