Sportfogadás

Jól járt, aki velünk tartott, masszív profitot hozott a kézi-vb

Vasárnap este Franciaország győzelmével véget ért a férfi kézilabda-világbajnokság, amelyet a hatharom.com is kiemelt figyelemmel kísért végig. Természetesen a tippek sem maradtak el, így ideje megnézni, hogyan is sikerült számunkra a kézi vébé.

Ahogy a decemberi női kézilabda Európa-bajnokság esetében, úgy a januári férfi világbajnokság ideje alatt is naponta jelentkeztek szerkesztőink és tippmestereink tippekkel és fogadási ajánlókkal.

A gyengébbik nem képviselőivel alaposan meggyűlt a bajunk, hiszen éppen hogy sikerült pluszban zárni a tornát, azonban a férfiak versenyén már sikerült, amit elterveztünk és tisztes profittal zártuk a vb-t.

Az alapkoncepció ezúttal is az volt, hogy minél több mérkőzésre keressünk nyerő tippeket és azokat napi szinten egy kombiba összegyúrjuk, majd órákkal a kezdés előtt cikk formájában közzétesszük.

Viszont erőltetni sem szerettünk volna semmit, így az események számát illetően nem volt megkötés, így volt, hogy csak kettő, de akadt olyan is, hogy négy mérkőzés tippjét raktuk fel egy-egy szelvényre.

Összesen 14 szelvényt küldtünk csatába, amelyek közül 9 nyertes, 5 pedig vesztes lett, vagyis 65 százalékos találati arányt sikerült összehozni. Mivel a kombik átlagoddsa 1.87 volt, ezért a profit sem maradt el,  a 14 szelvény után +19,43%-os ROI-t sikerült elérni. A szelvények mindegyikét 5/10-es téterősséggel küldtük játékba, végül pedig +13,6 egység pluszban zártunk. 

A tippek kapcsán elmondható, hogy parádés első hetet sikerült produkálni, hiszen a csoportmérkőzések során 7-2-es találati arányt sikerült abszolválni. Természetesen, ahogy élesedett a küzdelem, a váratlan és előre alig kalkulálható eredmények száma is emelkedett. A magyar válogatott például két ízben is felültetett minket, a fehéroroszok elleni zakó és a dánok elleni bravúrgyőzelem is ellentétes volt várakozásainkkal.

Mindent összevetve azonban egy sikeres világbajnokságon vagyunk túl, sok-sok nyertes tippel, amelyekből reményeink szerint Ti is hasznot tudtatok húzni!

Napi tippek a férfi kézi-vbre
Dátum. Odds Eredmény Cikk
12.jan 2.22 Nyertes Rangadót nyerhetnek a spanyolok és a norvégok
13.jan 1.69 Nyertes Pályán a dánok és a svédek
14.jan 2.19 Nyertes A dánok, a spanyolok és a szlovének meccsére fogadunk
15.jan 1.72 Nyertes Többek közt a franciákra és a svédekre is fogadtunk
16.jan 1.75 Nyertes Balkáni rangadó és spórolós horvátok
17.jan 2.27 Vesztes A norvégokkal és a szlovénokkal nyernénk
18.jan 1.82 Nyertes Még a magyar válogatott meccsére is fogadtunk
19.jan 1.89 Nyertes A spanyolok és az izlandiak meccsére fogadunk
20.jan 2.03 Vesztes Megizzadhatunk a fehéroroszok ellen
21.jan 1.69 Nyertes Nyolcaddöntőkre fogadunk
22.jan 1.70 Vesztes Semmi esélyünk a dánok ellen
24.jan 1.75 Vesztes Már az elődöntő a tét
26.jan 1.75 Vesztes Fináléba várjuk a franciákat
28.jan 1.75 Nyertes Megvédheti címét Franciaország
Összes tipp: 14, Nyertes: 9, Vesztes:5
Átlagodds: 1.87, Profit: +13,6, ROI: +19,43%