La Liga

Nem túl okos dolog most a Realra fogadni

  • ivan

Nincs könnyű helyzetben a Real Madrid, amely a szezon során első ízben hullámvölgybe került. Zinedine Zidane csapatában továbbra is rengeteg a sérült, ez pedig a Real Sociedad ellen nem túl előjel.

Nem a Real Madrid gárdájáról szól eddig a január, azok után, hogy a királyi gárda 40 mérkőzés óta tartó veretlenségi szériáját elbukta Sevillában, a csapat kiesett a Celta Vigo ellen a kupából is, a bajnokságban pedig egy nagyon nyögvenyelős mérkőzésen tudta csak legyőzni a Málagát. A madridiak egyértelműen gödörbe kerültek, amit csak tovább fokoz, hogy számos kulcsjátékos sérülés miatt nem állhat a szakmai stáb rendelkezésére. A bukmékerek mindezek ellenére óriási esélyesnek hozták ki Zinedine Zidane csapatát, hiszen három esélyben egy hazai győzelem 1.25-ös szorzót fizet. De vajon reális ez most?

1x2    
Real Madrid Döntetlen Real Sociedad
1.25 6.00 9.00

A Real Sociedad jelenleg az 5. helyen áll a tabellán, 19 forduló alatt pontosan annyi pontot gyűjtött, mint az Atlético Madrid. A baszk gárda a hét közepén a másik gigász Barcelonával is összemérte erejét a kupában, a Nou Campban pedig nem tudott csodát tenni, és végül 5-2-es vereséget szenvedett. Az eredmény azonban picikét csalóka, hiszen jól tartotta magát az együttes és csak a végén tömte ki őket a katalán sztárcsapat, amikor már teljesen érdektelen volt a végeredmény.

[2300702] 2017-01-29 20:45:00 Real Madrid - Real Sociedadx;5

A két csapat egymás elleni mérkőzéseit látva kijelenthető, hogy a Sociedadnak nem igazán ment az utóbbi időben a Real ellen, Madridban utoljára 2006-ban tudott pontot szerezni tétmeccsen. Ez mindenképpen sokat mondó statisztika, azonban minden sorozatnak vége szakad egyszer, az sem tartjuk kizártnak, hogy ezen a hétvégén újabb meglepetés születik.

A Real Madridban ugyanis továbbra is jó pár sérültet találunk. Gareth Bale, Luka Modric, Pepe, Marcelo, Dani Carvajal, James Rodríguez is a maródiak listáját erősíti, és erősen kérdéses a játéka Raphael Varane-nak is. Az egészségesek közül Danilót az elmúlt meccseken nyújtott teljesítménye miatt darabokra szedte a spanyol sajtó, Karim Benzema teljesen formán kívül futballozik és bizony Cristiano Ronaldo sem mutatott valami jó teljesítményt az elmúlt meccseken.

Benzema nem örvend valami jó formában.

A Sociedad számára semmi vesztenivaló nincs ezen a találkozón. A szezon előtt aligha kalkulált bárki is pontszerzéssel a Bernabéu-ban, így a játékosok vállát nem nyomja teher. Ugyanakkor a csapat jó formában van, a Barcelona ellen két magas intenzitású meccsel "hangolt" a listavezetőre.

Ezek ismeretében megérné 1.25-ért a Real Madridra pakolni? Véleményünk szerint nem, ezért inkább más fajta opciókban érdemes gondolkodni. A külföldi fogadóirodák kínálatában például fogadhatunk arra is, hogy a baszkok 3 gólon belül maradnak (Sociedad +2,5@1.50~), sajnos az állami bukmékernél ilyenre nem tudunk pénzt tenni.

A két csapat legutóbbi négy madridi randevúján viszont egyaránt mindkét csapat szerzett gólt, és mivel a Real Madrid utolsó öt meccsén rendre kapitulált legalább egyszer, ezért a gól-gól nem tűnik rossz választásnak 1.60-ért.

hatharom.com
Mindkét csapat szerez gólt
@1.60
[2300702] 2017-01-29 20:45:00 Real Madrid - Real Sociedadx;
211384