Spanyol Kupa

Ezt az esélyt nem szalaszthatja el a Barca

  • ivan

A Barcelona 1-0-s előnyből várhatja a Sociedad elleni visszavágót a Spanyol Kupa negyeddöntőjében.

Messi és Suárez csütörtökön is ünnepelhet

Neymar büntetőből szerzett góljának köszönhetően a Barcelona 1-0-s győzelmet aratott egy hete San Sebastianban, így a Real Sociedad számára a Nou Campban lenne szükség a csodára. A bukik szorzójából is látható, hogy a katalánok egyértelműen esélyesebbek a győzelemre, ugyanakkor a megszerzett előny birtokában egy döntetlen is továbbjutást jelentene a számukra.

1x2    
Barcelona Döntetlen Real Sociedad
1.25 5.25 8.50

A találkozó talán legnagyobb kérdése, hogy a vendég baszkok milyen mentalitásban vágnak neki ennek a találkozónak. Barcelonában nyerni nem egyszerű dolog, a vendégeknek a továbbjutáshoz mindenképpen gólt kell szerezniük. Mindez annak fényében lehet érdekes, hogy a hétvégén a Sociedad a Real Madrid vendége lesz a bajnokságban, ahol jelenleg az 5. helyen áll a tabellán.

A Barcelona számára természetesen csak a továbbjutás az elfogadható ezen a meccsen, Luis Enriquéknek idén nagyon fontos a kupa, hiszen a bajnokságban egyelőre nem tudják befogni legnagyobb riválisukat. Éppen emiatt számíthatunk arra, hogy a körülményekhez képest A-csapattal áll majd ki a Barca, amely ezúttal Iniestáról és Sergio Busquetsről is kénytelen lesz lemondani.

[2443574] 2017-01-26 21:15:00 Barcelona - Real Sociedadx
Oddsok gólszerzőkre
Lionel Messi 1.44
Luis Suárez 1.61
Neymar 1.80

Luis Enrique azonban nem pánikol, ahogy a sajtótájékoztatón is elmondta, számos opció áll rendelkezésre a fenti két középpályás pótlására. Ráadásul külön kiemelte, hogy a támadószekció jó formában van, így az MSN trió tagjai közül bárki képes lehet eldönteni a mérkőzést. A Barcelona legutóbb az Eibar vendégeként egy négyest gurított a bajnokságban, tehát az öltöző hangulata ideális, akárcsak a csapat önbizalma.

Minden adott tehát egy Barcelona-továbbjutáshoz, a kérdés inkább az, hogy milyen forgatókönyv mellett valósul ez meg.

[2443574] 2017-01-26 21:15:00 Barcelona - Real Sociedadx;