Afrika Kupa

Jöhet egy laza bundaiksz Afrikából?

Egyiptom és Ghána válogatottja huncutkodhat egyet a csoportkörök utolsó napján.

Szerdán este kerül az Afrika Kupa utolsó csoportmérkőzéseire, kiderül, hogy melyik gárda csatlakozik Ghána mellé a D-csoportból a nyolc közé. Legjobb esélye erre Egyiptomnak van, hiszen ha nem kapnak ki Ghánától vagy Mali nem veri Ugandát, akkor ők jutnak a negyeddöntőbe. Vajon jön egy lebeszélt eredmény, amellyel mind Ghána, mint Egyiptom jól járhat?

   
Egyiptom Döntetlen Ghána
3.15 1.85 4.00

A D jelű kvartett két továbbjutója a C-csoportból kap ellenfelet, ám lényegi különbség nincs Marokkó és a Kongói DK csapata között, így Ghánának szinte mindegy, hányadik helyen végez. A két válogatott amúgy sem szeret gólgazdag mérkőzéseket játszani, Egyiptom két meccsén összesen egy, míg Ghána találkozóin két találat született.

Az oddsok is beszédesek, amolyan olasz focis, utolsó fordulós szorzókat láthatunk a döntetlen mellett, hiszen mindkét csapat sikere bőven 3 felett van, míg egy esetleges szalonremi átlagosan 1.90-es szorzóval fogadható a netes bukiknál.

Több jó tippet is kimazsolázhatunk a     kínálatából, ha hiszünk a döntetlenben. Az iksz szorzója nem fizet igazán jól (1.85), így talán érdemes olyan ajánlat után nézni, amely nagyobb értékkel kecsegtet. Ha a 0-0-ra akarunk pénzt tenni, akkor a 3.50-es szorzó is jól cseng, ám külön-külön megfogadva, hogy a hazai, illetve a vendég csapat sem kap gólt, még nagyobb szorzót kapunk.

hatharom.com
Pontos végeredmény: 0-0
@3.50
218400