NB I

A Ferencváros lesz a legnagyobb riválisunk - Kovács Zoltán

A Videoton sportigazgatója kilátásba helyezte, hogy lesznek még távozó játékosok a télen.

Kevesebb, mint egy hónap és folytatódnak az NB I küzdelmei. 19 forduló elteltével a Videoton négy ponttal vezet a bajnoki címvédő Ferencváros előtt, de azonos pontszámmal áll, mint a Honvéd és a Vasas. Kovács Zoltán az elkövetkező félszezonnal kapcsolatban nyilatkozott az M4 Sportnak.

"Feczesin Róbert karrierje legjobb szezonján van túl, így érthető, hogy nem tudott nemet mondani a koreaiak ajánlatára. Megpróbáljuk házon belül megoldani a pótlását. Ott van például Géresi Krisztián, akiről meggyőződésem, hogy hamarosan bemutatkozik a magyar válogatottban is." - nyilatkozta a sportigazgató a távozó támadóval kapcsolatban.

Melyik csapat nyeri az NB I-et?
   
Videoton 2.00
Ferencváros 3.50
Vasas 5.00
Honvéd 5.00

Mint azt a korábbi újpesti gólvágótól megtudhattuk, nem az angyalföldiektől és a kispestiektől kell tartania a listavezetőnek, hanem a Ferencvárostól. "Célunk idén is a bajnoki cím. Ám nagyon komolyan kell vennünk az elkövetkező hónapokat, hiszen rendkívül kiegyenlített az idei bajnokság. Szerintem a Fradi a legnagyobb riválisunk, akik jól is igazoltak.

A mostani együttesünk azonban készen áll akár a nyári feladatokra is, alkalmas csapatunk van a kettős terhelés leküzdésére.

Távozók azonban biztosan lesznek, de Kovács István marad a csapatnál, mert keményen dolgozott és kiérdemelte a játéklehetőséget" - nyilatkozta Kovács a Bódi, Barczi, Kovács, Oliveira kvartettről, akik ősszel kevesebb játéklehetőséghez jutottak.

A bajnokság február 18-án folytatódik, amikor is a Videoton az Újpestet fogadja. A március végi válogatott szünetet megelőzően sok kérdésre választ kapunk, hiszen a következő négy fordulóban a Videoton játszik az Újpesttel, a Honvéddal és a Diósgyőrrel, míg a Ferencváros ellátogat Debrecenbe, Kecskemétre az Újpesthez, valamint fogadja a Haladást. A 21. fordulóban pedig a két gárda egymással találkozik a Groupama Arénában.

209575