Kézilabda

Nyolcaddöntőkre fogadunk - napi tippek a vb-re

A franciaországi férfi kézilabda-világbajnokságon már a tizenegyedik játéknapot tartják, amikor is megkezdődik az egyenes kieséses szakasz Tippmestereinknek adott volt a feladat, a szombati mérkőzésekből kellett összegyúrniuk egy kombit.

A norvégok a macedónokkal nyolcaddöntőznek szombaton. - Fotó: francehandball2017.com

Norvégia-Macedónia
Tipp: Norvégia
Odds:
1.35 @ Tippmixpro

A norvégok parádésan teljesítenek a vb-n, öt csoportmeccsükből mindössze egyet, a franciák ellenit veszítették el, igaz, azt is éppenhogy. Ezzel szemben a macedónok mindössze a két kötelező meccsüket hozták, a szlovénoktól és a spanyoloktól simán kikaptak, az izlandiak ellen pedig jött a "bunda" iksz. A felek a tavalyi Eb-n találkoztak, s az akkori, tét nélküli találkozón döntetlent játszottak egymással. Ezúttal igen komoly tétje van a mérkőzésnek, s bizony a skandinávoknak áll a zászló. Ha a norvégok tudják hozni azt a játékot, amit eddig produkáltak, akkor nem csak legyőzik a balkáni alakulatot, de magabiztos sikert is arathatnak a nyolcaddöntőben.

Oroszország-Szlovénia
Tipp: Szlovénia +0,5
Odds:
1.25 @ Tippmixpro

Noha a csoportkörben az oroszok csak egy egységgel gyűjtöttek kevesebbet, mint a szlovénok, a keletiek abszolút nem meggyőzőek a világbajnokságon. Oroszország igazából csak a kötelező meccseket nyerte meg, de a brazilok és a lengyelek ellen is rezgett a léc, a norvégoktól és a franciáktól viszont tükörsimán kikaptak. A piros-fehérekre ráadásul a rúd is rájár, Atman kiesése után Gorbok is megsérült, így már két klasszis is harcképtelenné vált az oroszoknál. Ez jó hír a szlovénoknak, akiknek igaz, hogy nem úgy sikerült az utolsó két csoportmeccsük, ahogy tervezték, de panaszra semmi okuk. Perpillanat nyugati szomszédunknak van jobb, erősebb és egységesebb együttese, vagyis nem lenne meglepő, ha Szlovénia jutna be a negyeddöntőbe. Mi azonban már megelégszünk azzal is, ha a rendes játékidőben nem kapnak ki a szlovénok.

hatharom.com
Norvégia-Macedónia Norvégia
Oroszország-Szlovénia Szlovénia +0,5
@1.69