Karrier

Lionel Messi nem a Barcelonából vonul vissza?

A fogadóirodák nem hisznek benne, hogy az argentin legenda a Barcelonából vonul vissza.

Egyre csak közeledik Lionel Messi szerződésének lejárta a Barcelonánál, így folyamatosan beszédtémát szolgáltat, hogy vajon a Bolha elhagyja-e Katalóniát. Habár a Manchester City és a Chelsea is örömmel látná soraiban a támadót, ő elmondta, addig marad Barcelonában, amíg a klub igényt tart szolgálataira.

"Mindig is mondtam, a Barcelona mindent megad nekem és tartozom nekik annyival, hogy addig maradjak, amíg szeretnék" - mondta a 29 éves játékos a Coach Magazine-nek.

A fogadóirodák természetesen kínálnak oddsot arra, hogy hogyan alakul Messi karrierje, ám közel sem biztos, hogy a Camp Noúból vonul vissza. "Nagyon nehéz megjósolni, mi történik majd Messivel a jövőben. Jelenleg 3-szoros szorzóval bír, hogy Barcelonából vonul vissza, míg a legesélyesebb csapat a játékos leigazolására a Manchester City, 5-szörös oddsszal" - nyilatkozta az egyik bukméker szóvivője.

Az, hogy a Manchester City a topfavorit Messi átigazolására, egyáltalán nem meglepő, hiszen Pep Guardiola csapata állítólag egy 100 millió fontos ajánlatra készül a gólvágóért. "Pep egy szenzációs edző, biztos vagyok benne, hogy sikeres lesz Manchesterben is. A Premier League azonban rendkívül kompetitív liga, az előző szezon is megmutatta, mennyire lehetetlen megjósolni, ki is lesz a bajnok" - mondta Messi.

Az argentin legenda elárulta azt is, hogy sokáig őrlődött a válogatott kapcsán, a több elveszített döntőt követően időt kellett adnia magának, hogy átgondolja, hogyan tovább." Most azonban tele vagyok ambíciókkal és trófeákat szeretnék nyerni a hazámnak" - nyilatkozta Messi.

A Barcelonát legközelebb csütörtök este láthatjuk, amikor is a katalán óriás a Real Sociedadhoz utazik a Spanyol Király Kupa első mérkőzésén.

[2443573] 2017-01-19 21:15:00 Real Sociedad - Barcelonax;