Premier League

Bajnokok lehetünk! - Harry Kane

A Tottenham csatára bízik benne, hogy a kitűnő formájuk kitart és akár meg is előzhetik a Chelsea-t.

   
Manchester City Döntetlen Tottenham
2.15 3.30 3.20

Igen pikáns 90 perc vár ránk hétvégén, talán az év eddigi legfontosabb mérkőzése lesz a Manchester City és a Tottenham Hotspur összecsapása. Mivel a listavezető Chelsea előtt kötelező győzelem áll a Hull City ellen, az Etihad Stadionban vesztes fél újabb három ponttal távolodik majd el a Kékektől. Agüeróék hátránya már most is tíz pont, így ha a City kikap, elúszik a bajnoki cím, ám az aranyérmet megcélzó észak-londoniak sem asszisztálni érkeznek Guardioláék feltámadásához.

"Maximálisan hiszek benne, hogy megnyerhetjük a bajnoki címet" - kezdte mondandóját Harry Kane. "Már az előző évben is közel voltunk hozzá, ami jó tapasztalattal szolgált a jövőre nézve. Az ilyen élmények, még ha negatívak is, olyan dolgok, amelyekből építkezni lehet, márpedig a mi csapatunk egyre jobb és jobb.

Magabiztosak vagyunk, remekül alakultak az elmúlt hetek, nem látok okot arra, miért is ne lehetnénk bajnokok. Természetesen a Chelsea szinte szárnyal idén, meg is érdemlik, hogy vezessék a Premier League-et, de január elején megmutattuk, hogy ők is verhetőek. A városi rivális elleni 2-0 után pedig már úgy lépünk pályára, hogy mindenki ellen nyernünk kell!" - nyilatkozta Kane.

A 23 éves válogatott támadónak hatalmas szerepe van a Spurs szárnyalásában, hosszabb sérülését követően bombaformában tért vissza a pályára és 13 mérkőzésen 13 gólt szerzett.

Hiába a zsinórban hét megnyert találkozó, a bukik még mindig nem veszik komolyan a Tottenham csapatát, hiszen közel 8-szoros szorzóval fogadhatunk a Spurs aranyérmére.

Ti mit gondoltok, megfogható még a Chelsea? És ha igen, akkor melyik csapat által?

Melyik csapat nyeri a Premiear League-et?
   
Chelsea 1.60
Liverpool 7.00
Tottenham 7.75
Arsenal 12.25
Manchester City 14.00
Manchester United 21.00