Premier League

Ki-ki meccsre van kilátás Liverpoolban

Az egyre jobb formában lévő Everton a szintén jó passzban lévő Manchester Cityt fogadja vasárnap kora délután.

Kemény 90 perc vár a Cityre Liverpoolban vasárnap.

Vasárnap kora délután kerül megrendezésre az Everton-Manchester City rangadó. A találkozót mindkét csapat jó passzban várja, a hazaiak a hetedik, míg a vendégek az ötödik helyen tanyáznak a 21. fordulót megelőzően.

   
Everton Döntetlen Manchester City
4.15 3.50 1.80

A Stolverkosok ugyan kiestek az FA Kupából, ám a bajnokságban a legutóbbi három játéknapon nem kaptak ki, sőt a Leicester és a Southampton gárdái ellen magabiztos győzelmet arattak. Ugyanakkor vasárnap Idriss Gueye, Yannick Bolasie, Dominic Calvert-Lewin és Muhamed Besic biztosan kihagyja a találkozót, Matthew Pennington és Bryan Oviedo szereplése kérdéses a hazaiaknál, míg Maarten Stekelenburg és James McCarthty vélhetően visszatérnek a kezdőcsapatba, miután felépültek sérülésükből és a héten már edzettek. Szintén a kezdőben találhatja magát Morgan Schneiderlin, aki a Manchester Unitedtől érkezett kedden.

Ami a vendégeket illeti, a City egy ötgólos londoni ikerrel hangolt a hétvégi mérkőzésre, míg az megelőzően a Bournemouth együttesét győzték le Pep Guardioláék, vagyis úgy tűnik, hogy kiheverték az Anfield Roadon elszenvedett vereséget az Égszínékek az óév utolsó napján. A vendégeknél Ilkay Gündögan sérülés, míg Fernandinho eltiltás miatt nem léphet pályára Liverpoolban, Vincent Kompany, Leroy Sané és Fernando játéka ugyanakkor erősen kérdéses.

Az utóbbi években az Everton sok borsot tört a manchesteriek orra alá, hiszen a felek legutóbbi négy meccséből mindössze egyet tudtak megnyerni az Égszínkékek, októberben például csak döntetlenre voltak jók Guardioláék az Etihadban a kék-fehérek ellen. A Goodison Parkban pedig még pocsékabb a mérlege a Citynek, hiszen az utolsó nyolc fellépése közül csak kettőt tudott megnyerni.

Egyébként is, az Stolverkosoknak jól megy otthon manapság, hiszen az utolsó 13 lejátszott bajnokijuk közül mindössze egyen kapituláltak, s a góllövéssel sem állnak hadilábon. Ezzel a vendégek is így vannak, vagyis bármilyen eredmény benne van a mérkőzésben, tehát nagy esély mutatkozik arra, hogy mind az Everton, mind a Manchester City betaláljon - 1.65 @ TippmixPro -.

[2252383] 2017-01-15 14:30:00 Everton - Manchester Cityx;
2017-01-15;47
209498