Tippjáték

Tojáslabda szerelmesei, ez a ti játékotok!

A hatharom.com egy remek tippjátékkal teszi még izgalmasabbá az NFL rájátszását.

Szombat este megkezdődik az NFL rájátszása. Már egyből az első hétvégén belecsapunk a lecsóba, négy mérkőzésen izgulhatunk, míg a jövő héten szintén négy találkozót rendeznek az Egyesült Államok legnépszerűbb ligájában. A 11 mérkőzésből álló playoff önmagában hatalmas izgalmakat ígér, ám mi még meg is fűszerezzük egy remek tippjátékkal!

A tippeléshez NFL-fanatikus szerkesztőink minden mérkőzéshez segítséget nyújtanak és ahogyan megszokhattátok, a rájátszás összes találkozójára tippeket is olvashattok cikkeinkben.

A tippjáték rendkívül egyszerű: minden fordulóban meg kell tippelni a heti mérkőzések győztesét. Ahogy nő a tét, úgy nő a tippek súlya is, így lehetőséget biztosítva azok számára is, akik a tuti tippjüket mondjuk csak az második fordulótól szeretnék behúzni.

De mint tudjuk, nincs tippjáték nyeremény nélkül! A legtöbb pontot összeszedő szakértő a kedvenc csapata pólójával gazdagodik, míg a második helyezett sálat, a harmadik pedig baseball sapkát nyerhet.

Ha kedvet kaptál a játékhoz, kattints ide és nyerd meg az értékes nyeremények egyikét! A játék további részleteiről a szabályzat menüpont alatt olvashatsz.

Melyik csapat nyeri az 51. Super Bowlt?x;