Tippjáték

Véget ért darts-vb tippjátékunk, íme a nyertesek listája!

A holland világelső Michael van Gerwen győzelmével ért véget a 2017-es darts-világbajnokság, amelynek ideje alatt egy tippjátékra invitáltunk Benneteket! Lássuk, kik nyerték meg a nyereményeket!

A tippjáték menete meglehetősen egyszerű volt, hiszen mindössze annyi volt a feladat, hogy megtippeljétek a mérkőzések győzteseit. Nagy örömünkre szolgál, hogy összesen 1122-en tartottatok velünk a vb ideje alatt, vagyis a nyerteseknek igen komoly mezőnyt kellett maguk mögé utasítaniuk. 

A tippjáték fődíja egy profi Unicorn Eclipse Pro dartstábla volt, amelyet fantasztikus teljesítménnyel 'Sissy' nevű felhasználónk nyert meg, aki 38 tipp után 1135.9 pontot gyűjtött, ennél többet pedig senkinek nem sikerült összetippelnie. A második helyen 'boby10' végzett, aki 1133.5 egységgel zárta a játékot, míg a képzeletbeli dobogó legalsó fokára 'aranylabda95' nevű userünk állhatott fel, aki 1127.6 pontot szerzett a két hét során. Az ő nyereményük egy-egy hatharom.com felirattal ellátott galléros póló lett.

A győzteseket e-mailen keresztül értesítettük, kérjük az érintetteket vegyék fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal az info@hatharom.com címen! A teljes eredménylistát ezen a linken tudjátok megtekinteni az Eredmények menüpontra kattintva!

Ezúton is gratulálunk a nyerteseknek és természetesen minden játékban résztvevőnek!

PDC darts-vb tippjáték végeredményre
# Felhasználónév Pontszám Tippszám Nyeremény
1. Sissy 1135.9 38 Unicorn darts tábla
2. boby10 1133.5 47 hatharom.com póló
3. aranylabda95 1127.6 39 hatharom.com póló
Szerinted ki nyeri a 2017-es darts vb-t?x;