Premier League

Ismét győzhet az Arsenal

Az Ágyúsok a Bournemouth otthonába látogatnak kedd este, míg a Stoke megszakíthatja rossz sorozatát. PL előzetes.

Újabb győzelmet arathat az Arsenal.

A Bournemouth-Arsenal mérkőzéssel indul a keddi nap a Premier League-ben. A felek közül a vendégek vannak jobb passzban, Arséne Wengerék zsinórban a harmadik győzelmükre készülnek délen. Ami össze is jöhet a fővárosiaknak, hiszen a piros-feketék a Swansea elleni sikert leszámítva gödörben vannak, ráadásul a csapat esze, Jack Wilshere nem léphet pályára az Ágyúsok ellen a játékos kölcsönszerződése értelmében. Így pedig egyértelmű, hogy Olivier Giroudéknak áll a zászló, akik közel ugyanúgy tudnak felállni a Dean Courton, mint az utóbbi napokban sikeresen megvívott találkozókon. Vagyis nem lenne meglepő, ha londoniak behúznák a mérkőzést - 1.75 @ TippmixPro -, avagy sorozatban negyedjére is legyőznék a Bournemouth gárdáját.

Rossz formában lévő csapatok rangadóját rendezik Stoke-ban, ahova a Watford látogat. A hazai együttes az utóbbi öt bajnoki találkozóján nem tudott nyerni,  ezeken mindössze két döntetlenre futotta a piros-fehérek erejéből. Igaz, ha megnézzük, hogy kikkel - Arsenal, Southampton, Leicester, Liverpool, Chelsea - mérkőztek a Fazekasok, ezen eredmények egyáltalán nem meglepőek. A vendégek gyászos produkciójára ugyanakkor nincs mentség mostanság, hiszen Walter Mazzari együttese a Manchester City, Sunderland, Crystal Palace, Tottenham négyes ellen mindössze egyetlen egy pontra volt jó. A sárga-feketéknél ráadásul immáron tízen is kimaradnak ilyen vagy olyan okok miatt, míg a hazaiak húzóemberei egytől egyig bevethetőek lesznek, s ha mindehhez hozzávesszük azt, hogy a Fazekasok behúzták a felek legutóbbi két egymás elleni meccsét, akkor bizony kijelenthető, hogy bőven a hazaiak felé billen a mérleg nyelve. Szerintünk a Stoke nem hibáz, s ezúttal is legyőzi a Watfordot, amire a     1.80-szoros szorzót kínál.

Ha az előző meccsen szereplő együttesekre azt mondtuk, hogy rossz formában vannak, akkor milyen jelzővel illethetjük a Crystal Palace-Swansea mérkőzés résztvevőit? A londoniak az utolsó 13 bajnokijukból egyet tudtak csak megnyerni, nem rég edzőt váltottak, ráadásul nyolc futballistájára sem számíthat kedden Sam Allardyce, s mindössze a 16. helyen szerénykednek a Sasok. A vendégek teljesítményéről mindent elmond az, hogy a walesiek sereghajtók, ráadásul immáron a harmadik edzőjüket fogyasztják a szezonban, az utolsó négy meccsükön 2-13 a gólarányuk úgy, hogy a legerősebb együttes akivel találkoztak az a West Bromwich volt. Mindezek után tipikus hatpontos mérkőzésre kerül sor a Selhurst Parkban, s amely együttes ezt az ütközetet elveszíti, az komoly mélységbe kerülhet. Így pedig vélhetően nem a gólokról szól majd a találkozó - mérkőzés góljainak száma 2,5 alatt 1.80 @ TippmixPro -, amit a felek egymás elleni mérkőzései, leszámítva a novemberi őrült meccset, is alátámasztanak.

A Premier League keddi mérkőzéseinek szorzói -    
Mérkőzés 1 X 2
Bournemouth-Arsenal 4.40 3.50 1.75
Stoke-Watford 1.80 3.35 4.40
Crystal Palace-Swansea 1.80 3.45 4.25
2017-01-03;47
209498