Premier League

Minden idők legrosszabb statisztikájával bír az angol bajnok

  • ivan

A Premier League 1992-es életre hívása óta soha egyetlen bajnokcsapat sem kezdte olyan pocsékul az idényt, mint a címvédő Leicester City.

Ranieriéknek továbbra sem megy idegenben / Leicester City Football Club

Claudio Ranieri csapatának továbbra sem megy a bajnokságban, a Leicester City hétfő kora délután csak egy gól nélküli döntetlent ért el az újonc Middlesbrough vendégeként. Ezzel az eredménnyel a Rókák új rekordot állítottak fel, a PL történetében még soha nem fordult elő, hogy 20 fordulót követően a regnáló bajnok mindössze 21 pontot gyűjtsön. 

Tavaly a Leicester úgy lett bajnok, hogy 23 győzelmet aratott és 81 pontot szerzett. Az idei gyengélkedés egyik fő oka a rendkívül szerény idegenbeli produkció: a kékek 10 vendégként lejátszott találkozójuk során mindössze 3 pontot kapartak össze (0-3-7).

Miután az elmúlt idény utolsó két idegenbeli bajnokiján is nyeretlen maradt a Leicester, így immáron 12 mérkőzés óta képtelen volt mérkőzést nyerni a bajnokságban.

A címvédő jelenleg mindössze a 14. helyet foglalja el a tabellán, legközelebb pedig a bombaformában lévő Chelsea-t látja vendégül január 14-én.  

[2252376] 2017-01-02 13:30:00 Middlesbrough - Leicesterx;
209498