Premier League

Győzelemmel indíthatja az újvet a Tottenham

2017 első komoly mérkőzésén a Watford a Tottenham együttesét fogadja. Az esélyek a vendégek mellett szólnak.

Győzelemmel indíthatja az újvet a Tottenham.

Két mérkőzés maradt újév napjára a Premier League 19. fordulójából, az első ezek közül a Watford-Tottenham ütközet lesz. A felek közül egyértelműen a vendégek vannak jobb passzban, gyakorlatilag meglepetés lenne, ha a fővárosiak nem húznák be vasárnapi meccsüket, akik 14 ponttal és öt hellyel előzik meg hétvégi vetélytársukat a tabellán.

Ugyanis a Watford az utolsó három meccsén mindössze egy pontot szerzett, s egyetlen gólt lőtt, azt is büntetőből. A Lódarazsak ráadásul karácsonykor bebizonyították, hogy nem szeretnek ünnepnap játszani, botrányosan teljesítettek hétfőn hazai pályán a gyengécske Crystal Palace ellen. Ezzel szemben a Tottenham most jött lendületbe, hiszen a Manchester United elleni vereséget követően zsinórban háromszor tudtak nyerni Mauricio Pochettinóék, szerdán például 4-1-es sikert arattak a Southampton otthonában.

Noha a vendégeknél Kyle Walker és Jan Vertonghen is megkapta ötödik sárga lapját a Szentek ellen, s így eltiltás miatt nem játszhatnak, szintúgy, mint a sérült Érik Lamela, a hazaiaknál immáron nyolc (!) meghatározó játékosára sem számíthat Walter Mazzari.

Mindezek után a vendégek felé billen a mérleg nyelve, amit az egymás elleni mérkőzések is alátámasztanak, hiszen a csapatok utolsó hat egymás elleni ütközetét rendre a Spurs nyerte, amiből négyet (!) is a Vicarage Roadon játszottak. Így pedig szerintünk nem lenne meglepő, ha a Tottenham zsinórban hetedjére is legyőzné - 1.65 @ TippmixPro - a Watford együttesét.

A Premier League idei első mérkőzésének szorzói -    
Mérkőzés 1 X 2
Watford-Tottenham 5.10 3.60 1.65

 

 

 

 

[2252371] 2017-01-01 14:30:00 Watford - Tottenham Hotspurx;
209498