Premier League

A Tottenham és az Arsenal is győzelemmel indította a 2017-es évet - videó

Az Ágyúsok londoni rangadót nyertek a Crystal Palace ellen, míg a Spurs a Watford együttesét tömte ki a Vicarage Roadon.

Alli és Kane volt a főszereplő a Watford-Tottenham meccsen.

A 2017-es esztendő első komolyabb mérkőzését Watfordban játszottak, ahova a Tottenham látogatott. A meccset a vendégek kezdték jobban, Christian Eriksen és Dele Alli lövései jelezték, hogy a Spurs győzni érkezett a Vicarage Roadra. A 27. percben aztán Kieran Trippier passzát Harry Kane váltotta gólra (0-1). A hat perccel később ugyanez volt a leosztás, Trippier átadását Kane lőtte a hálóba (0-2), ez volt egyébiránt az angol válogatott támadó 59. Premier League gólja 100. bajnoki mérkőzésén. A folytatásban is a vendégek domináltak, Alli még az első félidő végén szerzett egy szemfüles gólt (0-3), majd rögtön a fordulást követően bebiztosította a vendégek sikerét (0-4). A hátralévő időben Mauricio Pochettino már a szerdai, Chelsea elleni rangadóra készült, hiszen a kulcsjátékosait egytől egyig lecserélte. A hajrában azért összejött a szépítés a Watfordunak, a korábbi Tottenham játékos, Younes Kaboul talált a hálóba (1-4). A fölényes vendégsikernek nem csak a londoni szimpatizánsok, hanem azok is örülhetnek, akik megfogadták tippünket,hiszen, aki velünk tartott, az a tétje 1.65-szörösét vehette fel a mérkőzést követően a    -nál.

A Watford-Tottenham mérkőzés összefoglalója:

Magyar idő szerint kora este rendezték az első londoni rangadót, vagyis az Arsenal-Crystal Palace találkozót. Már a mérkőzés elejétől nyomatékosították az Ágyúsok, hogy mely együttes nyeri az év első városi derbijét, hiszen a piros-fehérek futószalagon dolgozták ki a helyzeteket. Ezek közül az egyiket Olivier Giroud váltotta gólra (1-0), amely találatról már korábban beszámoltunk, hiszen könnyen lehet, hogy máris meglőtte a francia válogatott támadó az év gólját. A folytatásban is az Arsenal dominált, de Arséne Wenger együttese csak a második játékrészben tudta megduplázni előnyét, hiszen az 56. percben Alex Iwobi használta ki a tálcán kínált lehetőséget (2-0). A második bekapott gól után a Crystal Palace erőre kapott, de ez még ahhoz sem volt elég, hogy a Sasok gólt szerezzenek. Simán nyert tehát az Arsenal, vagyis győzelemmel örvendeztették meg szurkolóikat a 200. Premier League mérkőzésükön az Emirates Stadionban. A 2-0-s eredmény egyébiránt azt is jelenti, hogy aki megjátszotta előzetesünkben ajánlott tippünket, az a tétje 1.80-szorosát kapta vissza a    -tól.

Az Arsenal-Crystal Palace mérkőzés összefoglalója:

now;47
209498