Sportfogadás

Miért ne nyerhetne a City Liverpoolban?

Hiába térnek vissza a Manchester City sztárja, a fogadók abszolút leírják Pep Guardiola csapatát az Anfield Roadon.

Miért ne nyerhetne a City Liverpoolban?

A Premier League 19. fordulójának rangadóján a második helyezett Liverpool, a harmadik helyen tanyázó Manchester City gárdáját fogadja. A tét tehát óriási, a fogadók mégis leírják a vendégcsapatot.

Azt a gárdát, amely az utóbbi hetekben ismét formába lendült, még pedig úgy, hogy az Égszínkékek két vezére, Fernandinho és Sergio Agüero nem játszhatott eltiltás miatt. A dél-amerikai játékosok pedig pont az év utolsó napján, feltöltődve, tele energiával térnek vissza Pep Guardiola kezdőcsapatába, így pedig bőven lehet keresnivalója a vendégeknek az Anfield Roadon.

Ugyanakkor tisztában kell lenni azzal a ténnyel is, hogy a Vörösöknek is nagyon megy mostanság, amiről például a Middlesbrough, Everton, Stoke trió tudna mesélni, igaz, egyik alakulatot sem lehet idén egy lapon említeni a Manchester Cityvel.

A két gárda a tavalyi szezonban háromszor is találkozott egymással, s noha a bajnokikat Jürgen Klopp együttese három góllal (!) nyerte meg oda-vissza, a legfontosabb meccset, vagyis az Angol Ligakupa döntőjét a City húzta be, igaz, büntetőkkel.

Mindezek után a bukmékereknél tipikus háromesélyes a mérkőzés, a fogadók viszont nem így vélekednek a 2016-os esztendő utolsó derbijéről. Ugyanis a       -ra beérkezett tétek 47 százaléka (!) a hazai sikert, 38 százalék pedig a döntetlent választotta, míg a vendégek győzelemre a tétek mindössze 15 (!) százaléka érkezett.

A hazai pálya előnye miatt talán egy hajszállal lehet, hogy a 'Pool az esélyesebb, de ki merné ennyire leírni a Cityt? Véleményünk szerint a háromesélyes fogadásban nincs érték, ha kíváncsiak vagytok arra, hogy mit várunk a mérkőzéstől, akkor kattintsatok ide!

1X2    
Liverpool Döntetlen Manchester City
TippmixPro@2.33 TippmixPro@3.40 TippmixPro@2.80
[2252367] 2016-12-31 18:30:00 Liverpool - Manchester Cityx 
[2252367] 2016-12-31 18:30:00 Liverpool - Manchester Cityx;
209498