Válogatás

Foci Eb, síró Pinyő, gazdag Hosszú - íme, legnépszerűbb cikkeink 2016-ban

A nyári foci Eb vitte a prímet, de Pintér Attila és Hosszú Katinka személye is hálás téma volt a 2016-os évben. Lássuk, melyek voltak a legolvasottabb cikkeink idén!

Kádár Tamás jött, Gunnarsson  egyből dobta magát

1. Itt a videó, amely szerint nem volt büntető

Szergej Karaszjov nevét alighanem minden magyar fociszurkoló egy életre megjegyezte, az orosz játékvezető volt ugyanis az, aki miatt kis híján elvesztettük az izlandiak elleni Eb-meccset. A sokat vitatott büntető napokig téma volt a szurkolók körében, nem csoda ha ebben az évben a hatharom legolvasottabb cikkje lett az esetről kiposztolt videó, összesen több, mint 110 ezren tekintették meg Gunnarsson és Kádár találkozását.


2. 5000-szeres oddsért játszotta meg a kiesésünket
Szintén az Eb-hez köthető azon cikkünk, amelyben egyik felhasználónk szelvényét mutattuk be. Olvasónk a portugálok elleni csoportmeccs előtt állított össze egy 5000-es szorzójú kombinációt, amelynek teljesülése egyben a magyar csapat búcsúját is jelentette volna. Mivel Dzsudzsák Balázsék a torna egyik leglátványosabb meccsén 3-3-at játszottak a későbbi győztes luzitánokkal,  beküldőnk szelvénye mehetett a kukába, a magyar csapat pedig a nyolcaddöntőbe.

 


3. Miért, Herr Storck, miért?
Nem csak a magyar válogatott, hanem mi is nagyot mentünk az Eb-n, az osztrákok elleni győzelem után egy Bernd Storckot méltató véleménycikkünk közel 90 ezer megtekintésig jutott. A német szakember zsenialitását azóta is csodáljuk, az Eb-t pedig sosem feledjük. Danke, Herr Storck, danke!
 

4. Pintér Attila megint lábon lőtte magát?
Pintér Attila is nagyot ment 2016-ban, ez tény. Pinyő télen vette át az akkor még a másodosztályban bukdácsoló Mezőkövesdet, majd egy parádés tavaszi menetelésnek köszönhetően sikerült a borsodiakat feljuttatni az élvonalba. Amikor ez hivatalossá vált, jött az a bizonyos interjú, amelyben könnyekkel küszködve mondott oda egyet jó nagyot az egész magyar focitársadalomnak.

5. Hosszú Katinka egy vagyont kaszált Rióban
Hosszú Katinka is mozgalmas évet mondhat magának, az Iron Lady elképesztő sportteljesítményével a világ legnagyobb sportolói közé emelkedett. A nyári ötkarikás játékokon három aranyérem mellé egy ezüstöt is begyűjtött, ezzel pedig 130 millió forintos állami jutalmat is bezsebelt.