Premier League

Ki-ki meccset vívhat egymással a Southampton és a Tottenham

A Premier League 18. fordulójának zárómérkőzésén a Southampton és a Tottenham feszül egymásnak. PL előzetes.

Szerdán befejeződik a Premier League 18. fordulója, amikor is a zárómérkőzésen a Southampton a Tottenham együttesét fogadja. Az utóbbi hetekben összességében egyik félre sem lehet panasz, vagyis egy jó mérkőzésre van kilátás.

A Szentek az utolsó három bajnokijukon veretlenek maradtak, ráadásul ezen ütközetekből kettőt be is húztak, amelyeknek köszönhetően feljöttek a hetedik helyre. A londoni együttes az utolsó öt tétmeccséből négyet is megnyert, múlt héten például hazai pályán fordított a Burnley ellen. Azonban hiába a jó forma a fővárosiaknál, házon kívül idén nem sziporkázik Mauricio Pochettino együttese, hiszen a Spurs szeptember óta nem nyert idegenben. Ezzel szemben a Southampton jól teljesít otthoni környezetében, hiszen az idei 13 hazai meccse közül csak a Chelsea ellenit veszítette el, a többin egy remit legalább összehozott.

A felek legutóbb májusban találkoztak a White Hart Lane-en, akkor a Szentek tudtak nyerni, igaz, a St. Marry's-ben szinte napra pontosan egy éve feszültek egymásnak a felek, s akkor a Tottenham diadalmaskodott. A legutóbbi piros-fehér győzelemre hazai pályán legutóbb 2005-ben volt példa.

Mindezeket követően, illetve figyelembe véve a hiányzókat - hazai oldalon Charlie Austin és Jordy Clasie, míg a vendégeknél Erik Lamela hiánya okozhat maximum problémát -, úgy véljük, hogy a felek ütközete abszolút háromesélyes, ugyanakkor az előjelek alapján egy jó mérkőzésre van kilátás, vagyis nagy valószínűséggel mind a két csapat szerez gólt - 1.80 @ TippmixPro -, mint ahogyan májusban is tették az együttesek.

A Premier League keddi mérkőzésének szorzói -    
Mérkőzés 1 X 2
Southampton-Tottenham 2.75 3.10 2.55

 

 

 

2016-12-28;47
209498