Premier League

Újabb siker előtt a Liverpool

A formába lendülő Vörösök az utóbbi hetekben gyengén teljesítő Stoke-ot fogadják kedden. PL előzetes.

Újabb siker előtt a Liverpool.

Kedden folytatódik a Premier League 18. fordulója, amikor is egy mérkőzés kerül terítékre, nevezetesen a Liverpool-Stoke ütközet. A felek elmúlt hetekben nyújtott produkcióját alapul véve pedig nem is kérdéses, hogy mely együttes a találkozó esélyese.

A Vörösök az utolsó két meccsükön nyerni tudtak, legutóbb egy hete hétfőn, az Everton ellen nyertek városi rangadót Jürgen Kloppék idegenben, vagyis úgy tűnik, hogy az LFC kimászott a gödörből, s feledtette a Bournemouth és a West Ham elleni kisiklást. Ezzel szemben a Stoke leeresztett az elmúlt időszakban, hiszen a Fazekasok az októbertől december elejéig húzódó sikersorozatukat követően az Arsenal otthonában nagyon simán kikaptak, a Southamptonnal nem bírtak, majd december 17-én úgy nem tudták megnyerni a Leicester elleni összecsapásukat, hogy 2-0-ra vezettek Mark Hughesék, s a Rókák emberhátrányban voltak...

A hazaiaknál ráadásul csak a szokásos kimaradók lesznek, nem nőtt tovább a hiányzók száma, míg a vendégeknél Marko Arnautovic hiánya nagyon érződik a csapat játékán, az eltiltott osztrák támadó legközelebb 2017-ben léphet pályára.

A felek legutóbb áprilisban találkoztak utoljára, s akkor a Liverpool 4-1-re tudott győzni a piros-fehérek ellen hazai pályán. Az a siker abszolút nem volt meglepő, hiszen a Stoke-nak nagyon nem megy a Vörösök otthonában, hiszen legjobb eredményük a gól nélküli remi északon, s az áprilisi góljuk volt mindössze az első, amit a Premier League-ben az Anfield Roadon szereztek, s ahhoz is nyolc (!) meccs szükségeltetett.

Mindezek után pedig teljesen egyértelmű, hogy Jürgen Klopp együttese a felek keddi mérkőzésének favoritja. Szerintünk olyannyira, hogy a 'Poolnak nem okozhat gondot a Fazekasok magabiztos, legalább kétgólos legyőzése - 1.70 @ TippmixPro -.

A Premier League keddi mérkőzésének szorzói -    
Mérkőzés 1 X 2
Liverpool-Stoke 1.27 5.35 9.50




 

2016-12-27;47
209498