Sportfogadás

Szinte mindenki Kloppékkal van

A fogadók közel 90 százaléka szerint a Liverpool nem kegyelmez kedd este a Stoke együttesének az Anfield Roadon.

A fogadók szerint a Liverpool legyőzi a Stoke-ot.

Egy mérkőzést rendeznek a Premier League 18. fordulójából kedden, nevezetesen a Liverpool-Stoke találkozót. A felek közül egyértelműen a hazaik vannak jobb passzban, hiszen utolsó két meccsükön nyerni tudtak, míg a Stoke a legutóbbi három bajnokijukon nem tudták begyűjteni a három pontot.

A hazaiaknál maximum Philippe Coutinho hiánya okozhat gondot, de a brazil már jó ideje maródi, s nélküle is sikeresek a Vörösök. Ezzel szemben a vendégeknél már hét kulcsjátékos is kidőlt ilyen vagy olyan okok miatt, vagyis a Fazekasok rengeteg problémával a hátuk mögött utaznak az Anfield Roadra.

Oda, ahol nem igazán megy az együttesnek, hiszen eddig maximum döntetlent értek el az LFC otthonában a Premier League-ben, ráadásul mindössze egyetlen gólt lőttek (!) a bajnokságban a Vörösök pályáján, azt is áprilisban, ami mit sem ért, hiszen Jürgen Kloppék 4-1-re tudtak nyerni.

Mindezek után a bukmékereknél és a fogadóknál is a Liverpool számít a mérkőzés toronymagas esélyesének, ugyanis a       -ra beérkezett tétek 89 százaléka (!) hazai sikert, 8 százalék pedig a döntetlent választotta, míg a vendégek győzelemre a tétek mindössze 3 (!) százaléka érkezett. Ezen számokkal pedig egyet kell, hogy értsünk, főleg, ha figyelembe vesszük a fentebb elhangzottakat.

Ha kíváncsi vagy, hogy mit várunk a mérkőzéstől, akkor kattints ide!

1X2    
Liverpool Döntetlen Stoke
TippmixPro@1.27 TippmixPro@5.35 TippmixPro@9.50
[2252357] 2016-12-27 18:15:00 Liverpool - Stoke Cityx
[2252357] 2016-12-27 18:15:00 Liverpool - Stoke Cityx;
209498