Sportfogadás

Ezúttal meglepetés lenne a Leicester sikere az Everton ellen

Noha a bajnoki címvédő egy középmezőnyhöz tartozó együttest fogad, a hazaiak rossz formában vannak, ráadásul megannyi alapember hiányzik majd tőlük. Így pedig érthetetlen, hogy fogadók miért nem adnak esélyt az Everton együttesének a Leicester otthonában.

A fogadók esélyt sem adnak az Evertonnak karácsonykor.

A Boxing Day-forduló egyik legérdekesebb mérkőzése kétségkívül a Leicester-Everton találkozó lesz. Egyik fél sincs igazán túl jó formában, de, ha az eddigi produkciókat vesszük alapul, akkor a vendégek felé billen a mérleg nyelve, hiszen a Stolverkosok hat ponttal és hat hellyel előzik meg a Rókákat a Premier League tabelláján, az előző szezont követően pedig ez abszolút meglepetés.

Igaz, azóta nagyon sok minden változott, főleg a hazaiak háza táján, gondolunk például a kettős terhelésre, így érthető a visszaesés, azonban egy jó ideje a City már csak a bajnokságra koncentrálhat, ám még így sem megy a csapatnak. Claudio Ranieri együttese ugyanakkor az elmúlt héten bravúrt ért el a Stoke otthonában, hiszen emberhátrányban, 0-2-ről szerzett pontot a Leicester, igaz, ez a döntetlen vezéráldozatokkal járt, hiszen Jamie Vardyt kiállították, míg Robert Huth és Christian Fuchs megkapta ötödik sárga lapját, így ők nem játszhatnak hétfőn, szintúgy, mint Daniel Drinkwater, aki sérüléssel bajlódik.

Ami a vendégeket illeti, az Everton városi rangadót bukott el a 94. percben egy hete a Liverpool ellen, ám azt megelőzően jól teljesítettek a kék-fehérek, hiszen például az Arsenal elleni derbit hátrányból nyerték meg a Goodison Parkban. Ronald Koeman csapatából ugyan öten is hiányozhatnak majd, de a sérültek már régóta maródiak, nem is kulcsjátékosok, így voltaképp mondhatni a legerősebb kezdőjével állhat fel a King Power Stadionban az Everton.

A felek elmúlt szezonbeli bajnoki mérkőzéseit egyébiránt a Leicester nyerte, hazai pályán 3-1-re, míg idegenben 3-2-re tudtak győzni a Rókák. Az Everton legutóbb 2003-ban tudta megverni a Cityt.

Mindezek után a bukmékereknél a Leicester számít egy hajszállal esélyesebbnek, a fogadóknál viszont egyértelműen "fix 1-es" a mérkőzés. Ugyanis a       -ra beérkezett tétek 63 százaléka (!) hazai sikert, 28 százalék pedig a döntetlent választotta, míg a vendégek győzelemre a tétek mindössze 9 (!) százaléka érkezett. A fentebb elhangzottak ellenére ez abszolút meglepetés, hiszen a hazaiktól hiányzik majd négy alapember, ráadásul a Leicester van rosszabb passzban.

Ha kíváncsi vagy, hogy mit várunk a mérkőzéstől, akkor kattints ide!

1X2    
Leicester Döntetlen Everton
TippmixPro@2.45 TippmixPro@3.25 TippmixPro@2.75
[2252356] 2016-12-26 16:00:00 Leicester - Evertonx
[2252356] 2016-12-26 16:00:00 Leicester - Evertonx;
209498