NFL

Karácsonyi amerikaifoci kombi - második felvonás

Vasárnap Pittsburgh-Baltimore és Kansas City-Denver rangadókat kínálunk az ünnepi fogások mellé.

Ki nyeri a meccset?
Pittsburgh Steelers Baltimore Ravens
TippmixPro @ 1.40 TippmixPro @ 2.60

Varin: Hiába nyerte az utolsó két mérkőzést az Acélvárosban a Baltimore is hiába húztak be az utolsó hat meccsükből hetet is a Hollók, én nem tudok bízni ebben a csapatban. A futójátékuk elég gyenge, Flacco kétarcú, így ha a védelem nem hozza nekik a W-t, akkor nagy gondban vannak. Ráadásul most úgy tűnik, a D sem tökéletes, a Patstől 30, a Phillytől 27 pontot kaptak. Ez egy klasszikus 20-14 nálam, sok pontot ne várjunk.

LuckyLuck: Sokáig ez volt az egyik kedvenc rivalizálásom, aztán kicsit ellaposodott, de most megint játszhatnak egy nagyon jó meccset. Egyrészről a csoportelsőség a tét, másrészről Baltimore-ban ismét van egy jó védelem, Pittsburgh-ben pedig tudjuk, hogy Big Benék nem kispályások. Az acélvárosiak nagyon belendültek, zsinórban öt győzelem, de mégse érzem azt, hogy megállíthatatlanok lennének. Le'Veon Bell bombaformában játszik, neki köszönhetően éledt fel az offense, az elmúlt öt meccsükön futásból és elkapásból közel 1000 yardot vállalt, ami kegyetlen erős teljesítmény. A Ravens ellen ugyanakkor nem lesz könnyű dolga, mert az egyik legjobb futás elleni védelemmel kell majd szembenéznie. Szerintem, ha a hollók megfogják Bellt, akkor nyerhetnek, erre pedig látok esélyt, így vendég sikerre tippelek.

NitroHUN: Ha a Steelers bent lesz a rájátszásban, a Patriots kivételével fogadnánk bárkire is ellenük? Szerintem jelenleg még a Dallas az, aki jobb csapat lenne náluk, persze, volt pár furcsa meccsük pont csoportriválisok ellen, de a Hollók annyi sérüléstől vannak sújtva, hogy nehéz őket komolyan venni egy ilyen nagy súlyú ütközetben. Ha a kulcssérültek felgyógyultak volna, most pont ők lehetnének abban a helyzetben, mint az Acélvárosiak, így viszont valószínűleg búcsút inthetnek a playoffnak.

Tippek a Pittsburgh-Baltimore meccsre
Varin NitroHUN LuckyLuck
PITTSBURGH PITTSBURGH BALTIMORE

 

Ki nyeri a meccset?
Kansas City Chiefs Denver Broncos
TippmixPro @ 1.50 TippmixPro @ 2.30

Varin: Évek óta vesszőparipám a Kansas City veretése, Alex Smith egyszerűen nem top 20 irányító nálam. A Broncos is gyenge mindazonáltal, a Jax-Ten-Ne hármas ellen 33 pontot szerezni elég kínos. Nehéz hova tenni a mérkőzést, szívem szerint egyik csapatnak sem adnék helyet a playoffban, de ha már választani kell, nyerjen a címvédő.

LuckyLuck: A Kansas csoportelsőségért, a címvédő pedig azért küzd, hogy rájátszásba jusson. Két hasonló felépítésű csapat, mindkettőnél elsősorban a védelmet szoktuk kiemelni, ennek ellenére néhány hete mégis egy 30-27-es meccset vívtak. Futás ellen egyik védelem sem jó, és mivel a Kansasnek erősebb futói vannak, így szerintem a bajnok újabb vereséget kell, hogy elkönyveljen.

NitroHUN: Derrick Johnson elvesztése, és a Tennesseetől elszenvedett vereség az álmoskönyvek szerint nem jó ómen a legnagyobb rivális elleni, döntő fontosságú ütközet előtt. A Broncosnak nincs vesztenivalója, ki fogják üríteni a tárat, onside kicktől kezdve fake punton át minden játszik, ez pedig nem Andy Reid komfortzónája. Ha a Steelers érvényesíti az erőfölényét, a Kansas biztos rájátszás-résztvevőként léphet a gyepre, ebben az esetben pedig a kockáztatást amúgy sem túlságosan kedvelő Reid még inkább visszavehet.

Tippek a Kansas City-Denver meccsre
Varin NitroHUN LuckyLuck
DENVER DENVER KANSAS CITY
A hatharom.com szelvénye a vasárnapi TV-s NFL-meccsekre
A     szorzói alapján
Kezdés Mérkőzés Tipp Odds
Vasárnap, 22:30 Pittsburgh Steelers-Baltimore Ravens Ravens +12.5 1.35 @ TippmixPro
Hétfő, 2:30 Kansas City Chiefs-Denver Broncos Broncos +9.5 1.35 @ TippmixPro
Nyereményszorzó: 1.83