Sportfogadás

Újabb trófeát nyerhet a Juventus

Pikáns mérkőzéssel ér véget az olasz futball érdemi része 2016-ban, hiszen pénteken összecsap a Szuperkupa trófeájáért a Juventus és a Milan. A fogadóknál egyértelműen a Zebrák az esélyesek.

A fogadók szerint a Juventus nyeri az Olasz Szuperkupát.

A Szuperkupa fináléjával ér véget az érdemi rész az olasz futball 2016-os esztendejében, a döntőt a bajnok és kupagyőztes Juventus, a kupaezüstöt szerző Milannal játssza, méghozzá a Jassim Bin Hamad Stadionban, Dohában, vagyis semleges pályán.

A formákat illetően egyértelműen a Zebrák vannak jobb passzban, ugyanis Massimiliano Allegri együttese legutóbbi négy tétmérkőzését megnyerte, köztük a Roma és a Torino elleni rangadót. Ezzel szemben a piros-feketék leeresztettek az év végére, hiszen utolsó két meccsüket nem tudták megnyerni, sőt gólt sem tudtak szerezni Vincenzo Montelláék.

Ugyanakkor a felek idei szezonban játszott tétmérkőzését a Milan nyerte meg még októberben Manuel Locatelli góljával. A májusi, Olasz Kupa fináléban, viszont a Juventus tudott nyerni, igaz, csak a 110. percben szerzett találattal.

Mindezek után a bukmékereknél a Juventus számít a mérkőzés esélyesének, a fogadóknál pedig olyannyira, hogy esélyt sem adnak a Milannak. Ugyanis a       -ra beérkezett tétek 85 százaléka (!) a Juve-sikert, 11 százalék pedig a döntetlent választotta, míg a milánóiak győzelemre a tétek mindössze 4 (!) százaléka érkezett. A fentebb elhangzottak ellenére némileg túlzónak érezzük ezen százalékokat, hiszen tény, hogy a Juve az esélyesebb, de a semleges pálya a Milan malmára hajtja a vizet, ráadásul a piros-feketék szinte mindenki bevethető lesz pénteken.

1X2    
Juventus Döntetlen Milan
TippmixPro@1.65 TippmixPro@3.60 TippmixPro@5.10
[2322562] 2016-12-23 17:30:00 Juventus - AC Milanx;