Sportfogadás

Nem sokan bíznak a volt Vidi-edző csapatában

Pazar mérkőzéssel zárul a Serie A 2016-os éve, hiszen a Fiorentina a Napoli együttesét fogadja. A felek közül a vendégek vannak jobb passzban, a fogadók szerint olyannyira, hogy borítékolható, hogy a Violák nem nyernek csütörtök este hazai pályán a déliek ellen.

Nem sokan bíznak a Paulo Sousa edzette Fiorentinában csütörtök este.

Komoly mérkőzéssel zárul a Serie A 2016-os esztendeje, hiszen a nyolcadik helyezett Fiorentina a harmadik pozícióban tanyázó Napoli gárdáját fogadja. A feleket nyolc egység választja el egymástól a tabellán, ami két fordulóval ezelőtt mindössze csak kettő volt.

A meccset tehát a vendégek várják jobb passzból, akik az utolsó négy meccsüket zsinórban behúzták, legyőzték például az Inter, a Benfica vagy épp a Torino együttesét. Ezzel szemben a firenzei alakulat a legutóbbi két találkozóját zsinórban elbukta, Paulo Sousa fiai a Genoa és a Lazio együttesével szemben maradtak alul.

A felek legutóbb február utolsó napján találkoztak a Stadio Artemio Franchiban, amikor is 1-1-es döntetlennel ért véget mérkőzésük. Az azt megelőző három firenzei meccset pedig rendre a nápolyiak nyerték, az utolsó hazai Fiorentina sikerig egészen 2009-ig kell visszalapozni a históriás könyvekben.

Mindezek után nem meglepő, hogy a bukmékereknél a Napoli számít favoritnak, a fogadóknál pedig olyannyira, hogy esélyt sem adnak a Violáknak. Ugyanis a       -ra beérkezett tétek 55 százaléka a vendég sikert, 39 százalék pedig a döntetlent választotta, míg a hazaiak győzelemre a tétek mindössze 6 (!) százaléka érkezett. Ez pedig az eddig elhangzottak fényében nem meglepő, főleg úgy, hogy a vendégeknél biztosan csak Arkadiusz Milik marad ki, míg a hazaiknál hiányzik majd az agytröszt, Borja Valero.

Ha kíváncsi vagy arra, hogy mit várunk a mérkőzéstől, akkor kattints ide!

 

 

 

1X2    
Fiorentina Döntetlen Napoli
TippmixPro@3.40 TippmixPro@3.35 TippmixPro@2.05
[2320040] 2016-12-22 20:45:00 Fiorentina - SSC Napolix
211987
[2320040] 2016-12-22 20:45:00 Fiorentina - SSC Napolix;