Angol foci

Az Arsenalnál megint csak a száj nagy, a teljesítmény nem

Paul Parker szerint amíg Arséne Wenger lesz a csapat edzője, megújulás és sikerek nem várhatóak.

Immáron 12 éve, hogy nem sikerült révbe érnie az Arsenalnak a Premier League-ben. A több, mint egy évtizedes böjt aligha idén ér majd véget, az Ágyúsok ugyanis csupán a negyedik helyen állnak, kilenc ponttal lemaradva a Chelsea-től. Paul Parker, a Manchester United korábbi hátvédje tudja is a sikertelenség okát.

„Egy ideig még biztosan nem lesznek bajnokok! Lehet, hogy szemre tetszetős futballt játszanak, de képtelenek a megújulásra és Arséne Wengerrel egyszerűen nem tudnak elég hatékonyak és változatosak lenni, ennek megfelelően pedig nem elég a játékuk minden csapat minden játéka ellen.”

Parker kitért az általunk is többször megénekelt témára, vagyis Mesut Özil és Alexis Sánchez jövőjére. Az 52 éves visszavonult labdarúgó szerint egy akkora klubnál, mint az Arsenal, ez egyszerűen nem elfogadható.

Melyik csapat nyeri a Premier League-et?
   
Chelsea 1.70
Manchester City 5.75
Liverpool 6.50
Arsenal 11.25
Manchester United 21.00

„Már megint ez az őrület helyzet a legjobb játékosok körül. Az elmúlt tíz évben folyamatosan ez ment. Egy akkora csapatnál, mint az Arsenal, ez nem normális…

Már régen meg kellett volna egyezniük a két játékossal, hogy a szurkoló is megnyugodhassanak és a további igazolásokkal foglalkozzon a menedzsment. Ehelyett itt van ez az őrült helyzet. Márpedig amíg ezek jellemzik az Arsenal minden évét, addig hiába beszélnek folyton a sikerekről és az aranyéremről, nem lehetnek harcban érte” – mondta kritikusan Parker.

Az Arsenal hétvégén azt a WBA-t fogadja, amely Londonból 2010-ben tudott utoljára pontot ellopni, azóta a birminghamiek mindössze egetlen gólt tudtak csupán szerezni. Wengerék sikerére 1.30-szoros pénzt fizet a   .

2016-12-26;47
2016-12-27;47
2016-12-28;47
209498