Bundesliga

Tönkreteheti kiváló őszi szezonját a Hertha

Az utolsó fordulót rendezik 2016-ban a német Bundesligában, a Hertha pedig a sereghajtó Darmstadt ellen győzelemmel zárhatja az évet.

Nem sikerült jól a decemberi hónap Dárdai Páléknak, hiszen a Hertha a legutolsó két mérkőzését elveszítette, így pedig a 3. helyről egészen a 6. pozícióig csúszott vissza a tabellán. A berliniek gépezte tehát kifulladhatott az ősz végére, amit mutat az is, hogy sem a Werder, sem a Lipcse ellen nem tudott gólt szerezni a gárda.

Szerda este azonban helyre lehet billenteni az önbizalmat, hiszen a tökutolsó Darmstadt látogat a fővárosba. Kleinheisler László együttese mindössze nyolc pontot szorgoskodott össze a 15 forduló alatt, legutóbbi 10 tétmeccsből kilencet (!) elvesztett, vagyis nagyon úgy fest, hogy jövőre ismét a Bundesliga II-ben kell majd helytállnia az együttesnek.

[2272436] 2016-12-21 20:00:00 Hertha Berlin - Darmstadtx

Sérültek mindkét oldalon akadnak, de ez az őszi szezon végéhez érve nem igazán meglepetés. A játékosok fáradtak, nehezebben megy a koncentráció, kevésbé sikerül betartani a taktikai utasításokat is. Ezt emelte ki legutóbb Dárdai Pál is, aki nem csinált titkot abból, hogy majdhogynem szétesett az addig rendkívül figyelmezett csapata.

A Darmstadt elleni pontvesztés viszont nem igazán fér bele a Hertha repertoárjába, zsinórban három vereséggel téli szünetre vonulni, tulajdonképpen kész katasztrófa lenne egy ilyen ősz után.
Ennek ellenére vagy éppen ezért, egyáltalán nem lesz könnyű dolga a Herthának, hiszen a Darmstadt szívós csapat, legutóbbi a Freiburgtól és a Bayern Münchentől is csak minimális arányban kapott ki.

Hertha Berlin#ger-hertha_berlin#5
Darmstadt#ger-darmstadt#5

A bukmékerek szerint a Hertha győzelme így is valószínű, bár a Dárdaiékra kínált oddsok folyamatosan emelkednek. A két gárda tavaly májusban meccselt egymással az Olimpiai Stadionban, és akkor nagy meglepetésre a Darmstadt 2-1-es győzelmet aratott. Most ez az opció 5,50-es haszonnal kecsegtet.

Szezon végéhez érve nem szívesen tippelnénk a végeredményre, viszont a mindkét csapat szerez gólt opcióra kettes odds felett fogadhatunk. Rizikós tipp, mivel a Darmstadt nagyon gyenge góllövőformát mutat, viszont a Herthánál láthatóan fejben elfáradtak a játékosok, így megpróbáljuk a gólváltást ezen az összecsapáson.

hatharom.com
Mindkét csapat szerez gólt
@2.05
2016-12-20;54
2016-12-21;54
210225