Átigazolás

Milánóba költözhet a MU utált fenegyereke?

Fellainit aligha marasztalja bárki is Manchesterben, így Olaszország felé veheti az irányt a belga játékos.

Túlzás lenne közönségkedvencnek hívni manapság Marouane Fellainit, a Manchester United középpályását. A bokorfrizurás belga az ellenfeleket pokróc stílusával, saját híveit gyenge teljesítményével, sok hibájával idegesíti. Úgy tűnik azonban, hogy ezen a télen összejöhet a United-fanok vágya, Fellaini elhagyhatja még az országot is.

Hétfőn ugyanis Milánóban kapták fotósok lencsevégre Fellainit, amely teljes mértékben egybecseng azzal a pletykával, mely szerint az AC Milan szívesen szerződtetné őt, ha már honfitársára, Axel Witselre nem maradt reális esélyük Montelláéknak. Hogy Fellaini mennyire kegyvesztett lett az Old Traffordon, azt José Mourinho szavai is alátámasztják.

"Elfogadom, ha kritizálják egy játékosomat, különösen, ha joggal is teszik. Fellaininek egyelőre nem bocsátották meg a szurkolók az Everton ellen hibáját, ezért "búzták" őt a Tottenham ellen is" - mondta a portugál mester.

A belga válogatott játékos idén 17 meccsen lépett pályára, átlagosan pedig mindössze 54 percet töltött a pályán.

A Manchester United hétvégén a javuló formát mutató Sunderlandet fogadja. A     1.23-as szorzót kínál, ha a MU legyőzi a Fekete Macskákat.

2016-12-26;47
2016-12-27;47
2016-12-28;47
209498