Átigazolás

Már szinte biztos, hogy Angliába szerződik a Real Madrid sztárja

James Rodríguez iránt a fél Premier League bejelentkezett, ám ő vélhetően kékbe öltözik.

Egyre nyilvánvalóbb, hogy James Rodrígueznek nincsen maradása Madridban, Zinedine Zidane egyáltalán nem számít a kolumbiai klasszisra. A 25 éves támadó mindössze 16 mérkőzésen lépett pályára idén, de végig mindössze öt mérkőzést játszott. Úgy tűnik, a 2014-es vb-n feltűnt James Angliába költözhet a télen, a Real pedig igen jól jár majd az üzlettel.

„Nem tudom garantálni, hogy tavasszal a Real Madrid játékosa leszek. Vannak ajánlataim és van még néhány napom átgondolni a jövőmet” – mondta James.

Kérőkben pedig biztosan nincs hiány, csak Angliából több megkeresése lehet a tehetséges játékosnak.

A hírek szerint a Chelsea 75 millió fontot tenne le az asztalra, amely gyakorlatilag megegyezik azzal az összeggel, amelyet Oscarért kaphatnak a kínaiaktól, míg a Manchester United Rooney-t, az Arsenal pedig Özilt pótolná Jamesszel.

A vb-aranycipős Rodríguez az egyik brit iroda szóvivője szerint London kék-fehér részére költözhet. Egyértelműen Contéék a favoritok 3.25-szörös szorzóval, míg a MU-ra 4.00-ért lehet fogadni. Számunkra nem is kérdés, hogy a Chelsea a favorit ebben a vetélkedésben és úgy hisszük, James nem is mond majd nemet a bajnoki címmel is kecsegtető megkeresésnek.

Melyik csapat nyeri a bajnoki címet?
   
Real Madrid 1.45
Barcelona 2.65
Atlético Madrid 39.00
Sevilla 94.00

A Real Madrid a klubvilágbajnoki siker után már téli pihenőjét tölti. A Blancók legközelebb január 7-én lépnek pályára a Granada ellen.

209498