Spanyol foci

Téli szünetre vonultak Messiék - szenvedni fog így a Barca?

Luis Enrique pihenni küldte az MSN-t és Piquét, így akár nehéz 90 perc is várhat Umtitiékre a Hércules ellenében.

Rövidke téli szünetére vonul hamarosan a spanyol La Liga, hétfő este a Bilbao-Vigo mérkőzéssel lezárul a 2016-os esztendő. A legtöbb csapatnak azonban még nem ér véget az év, keddtől csütörtökig a Király Kupa 4. fordulóinak visszavágóit rendezik. Mint ismert, a Real Madrid már kivívta a továbbjutást itt, ám a Barcelonára nehézkes küzdelem vár, ráadásul Umtitiék tartalékos csapattal esnek neki a Hérculesnek.

Az alicantei kiscsapat elleni második felvonás 1-1-ről indul, ráadásul Luis Enrique nem is titkolja, kiknek a szolgálataira nem tart igényt: "Nagyobb szükségük van a pihenésre, mint nekünk a játékukra a kupa ezen szakaszában. Egész évben remekül játszottak, ahogyan az Espanyol ellen is elégedett lehettem. A szerdai mérkőzés után hét-nyolc nap szünet vár mindenkire, de Messi, Suárez, Neymar és Piqué számára már véget ért a szezon" - mondta Lucho.

A tréner elmondta, nagyon szeretnének triplázni, de konkrét célokat még korai lenne megfogalmazni. "Hosszú még az utunk a döntőkig és nem is szeretnénk elhamarkodott dolgokat mondani. Jó formában vagyunk, a hangulat is remek, de az út még hosszú és a Real Madridnak kitűnő szezonja van".

A Barcelona sikerére a     1.04-es szorzót kínál, míg a bukmékerek által átlagosan megállapított hendikep mértéke 3-3.5 a mérkőzésre.

Véleményünk szerint az MSN-t nélkülöző gárda nem rendez gálát a Hércules ellenében, még az is kérdéses, hogy milyen támadósorral áll ki Luis Enrique. Az alicantei rivális amúgy is kitűnő formában van, három nyertes bajnokival és nulla kapott góllal a hátuk mögött érkeznek a Camp Noúba. Ha továbbjutáshoz nem is lesz elég ez a Barca ellen, egy szoros 2-0-hoz szerintünk igen.

[2396452] 2016-12-21 22:00:00 Barcelona - Herculesx;
2016-12-20;138
2016-12-21;138
2016-12-22;138