Átigazolás

Messit a pénz, Fábregast Itália csábíthatja el

Állandó rovatunkban összeszedjük a heti legérdekesebb pletykákat a topfutball világából. Lássuk, kiről szólnak a hírek ezen a héten!

Újabb olasz csapat jelentkezett be Cesc Fábregasért! Az AC Milan után a Roma is szeretné megszerezni a Chelsea spanyol klasszisát. Habár Antonio Conte korábban úgy fogalmazott, nem szívesen válna meg Cesctől, nem elképzelhetetlen, hogy fél évre kölcsönveszik őt a Farkasok.

Lionel Messit szürreális ajánlattal csábíthatják Kínába. Az AS információi szerint a kínai Hebei China Fortune (itt játszik Gervinho és itt edzősködik jelenleg Manuel Pellegrini) hajlandó lenne öt évre összesen félmilliárd eurót kifizetni az argentin csillagnak. Mint ismert, Messi szerződéshosszabbítása éppen folyamatban van.

Egy másik argentin futballistát, Carlos Tévezt is Ázsiába csábítják. A The Independent szerint ugyanúgy a kínai elsőosztályú Shanghai Shenhua csapatában köthet ki, mint John Terry, aki a napokban írta alá a szerződést.

Tárgyalásokat kezdeményezett az Arsenal az AZ Alkmaar igencsak tehetséges kapusával, Jasper Schendelaarral. A 16 éves, U17-es válogatott hálóőrnek 2019-ig szól a szerződése a holland csapattal, ám a Daily Express értesülései szerint hamarosan Lononba költözhet.

A francia Le Parisien lap szerint a PSG lehet a befutó a Julian Draxlerért folytatott harcban. A 23 éves játékost állítólag az Arsenal, a Juventus és korábbi csapata, a Schalke is csábítaná a Wolfsburgtól, ám ő vélhetően a francia bajnoknál folytatja. A vételára 30 millió font lehet.

Bravo visszavágyik a Barcához? A Don Balon írása szerint Claudio Bravo nem érzi jól magát Manchesterben és ahogyan a Citynek, úgy neki sem igazán megy ebben a szezonban. Az információk ugyan még eléggé pletykaszagúak, de nem kizárt, hogy a hálóőr vissza akar majd szerződni Katalóniába.

A Chelsea kész egy 30 millió fontos ajánlatot tenni a Hoffenheimnek Niklas Süle-ért, ha már a nyáron lecsúsztak a kiváló védőről - olvasható a The Sun oldalán.

Úgy tűnik, hogy a Borussia Mönchengladbach letesz arról, hogy megszerezze a Manchester United középpályását, Bastian Schweinsteigert.