Vízilabda

Álomdöntő a Magyar Kupában!

Összejött az álomdöntő: idén is a Szolnok és az Eger csatázik a Magyar Kupa döntőjében.

A bukmékereknél a Szolnok a finálé favoritja. - Fotó: vizilabda-szolnok.hu

Szolnok-Eger

Összejött az álomdöntő, avagy megismétlődik a tavalyi Magyar Kupa finálé, hiszen idén is a Szolnok és az Eger játszik az aranyéremért. Az egy évvel korábbi mérkőzést követően a hevesi csapat örülhetett, hiszen ötméteresek után Dabrowski Norberték hódították el a trófeát hazai medencében. A Tisza-partiak a bajnokságban vágtak vissza az egrieknek, ám az OB I fináléja is hasonlóképp szoros és izgalmas volt, vagyis igen komoly csatára számíthatunk vasárnap a Tüskeuszodában.

A felek egyébiránt simán jutottak a hét utolsó napján rendezendő döntőbe, hiszen az Eger gyorsan háromgólos előnyre tett szert az OSC-vel szemben, amit végig megtartott, míg a Szolnok hat találattal győzte le a Honvédot úgy, hogy az utolsó 15 (!) percben gólt sem kapott.

„A szezon előtt minden élklub vezetője arról beszélt, hogy körülbelül négy egyforma erős csapat van. Mi kivertük a Ferencvárost, az Eger az OSC-t, ezért jó dolog a döntő, ahol természetesen mindkét csapat győzni akar. Sok apróság dönti majd el a meccset, megpróbálunk minél jobban felkészülni" - nyilatkozta Cseh Sándor a Szolnok szakvezetője a waterpolo.hu-nak.

Az egriek természetesen az egy évvel korábbi meccsből próbálnak erőt gyűjteni, ami rájuk is fér, hiszen akármennyire is könnyedén jutottak a fináléba, a hevesiek mégis csak egy topcsapattal játszottak szombaton, s jobban elfáradtak, mint a szolnokiak.

„Nagyon nehéz mérkőzés lesz, egy nagyon erős Szolnok ellen. Azt szeretném, hogy ugyanúgy a végén dőljön el a meccs, mint tavaly, de odáig el is kell jutni, nem is lehet más a célunk, minthogy alakuljon döntetlen körül a mérkőzés, és majd a végén dőljön el" - mondta Dabrowski Norbert az egriek mestere a waterpolo.hu-nak.

Mindezek után     szerint a Szolnok a mérkőzés favoritja, hiszen a fogadóiroda a Tisza-partiakra 1.65-szörös, míg az Egerre 2.70-szeres pénzt kínál.

1X2    
Szolnok Döntetlen Eger
TippmixPro@1.65 TippmixPro@6.50 TippmixPro@2.70
Ki nyeri a Magyar Kupát?
Csapat Odds
Szolnok 1.50 @ TippmixPro
Eger 2.25 @ TippmixPro