Premier League

Rangadót játszik a MU Birminghamben

José Mourinhóék a West Bromhoz látogatnak, a Leicester ezúttal a Stoke otthonában éghet meg. PL előzetes.

A Stoke megnehezítheti a Leicester dolgát.

Kiesési rangadót rendeznek Middlesbroughban, ahova a Swansea látogat szombaton. Ha szigorúan az utóbbi időkben elért eredményeiket vesszük alapul a feleknek, akkor a vendégek vannak jobb passzban, ám, ha megnézzük a csapatok sorsolását, akkor már nem is annyira csapnivaló az újonc teljesítménye, sőt. A Boro az elmúlt hetekben a Premier League krémjével találkozott, s kiválóan helytállt, sőt bravúrpontokat is szerzett, hiszen az Arsenal vagy a Manchester City otthonából is pontot (!) tudott rabolni. Ezzel szemben a walesieknek felemásan megy, hiszen hazai környezetükben nagyon jók, idegenben viszont pocsékul teljesítenek. Azonban ez egy olyan mérkőzés lesz, amelyet egyik fél sem szeretne elveszíteni, mivel, akkor igen komoly bajba kerülne. Ez pedig rányomhatja bélyegét a találkozóra, aminek köszönhetően vélhetően nem sok találatot látunk majd. A mérkőzés góljainak száma 2,5 alatti fogadásra 1.65-szörös pénzért lehet fogadni a    -n.

A bajnoki címvédő Leicester ezúttal a Stoke vendégeként lép pályára. Ahhoz képest, hogy a Rókák 4-2-re legyőzték a Manchester Cityt az elmúlt héten, kedden meglepetésre 1-0-ra kikaptak a Bournemouth gárdájától. A hétvégén sem vár könnyű menet Claudio Ranieri legénységére, hiszen az otthon általában jól teljesítő Fazekasokhoz utaznak. A Stoke gól nélküli remivel hangolt a hétvégére, azonban azt megelőzően jól teljesített, főleg otthon. Mivel mindkét oldalon lesz fontos kimaradó, de a Leicester nagyon gyenge idegenben - nyolc meccs alatt mindössze egy pontot (!) gyűjtöttek Claudio Ranieriék házon kívül a Premier League-ben -, ezért mi a Stoke vagy döntetlen tipp - 1.39 @ TippmixPro - mellett tesszük le a voksunkat.

A Unitedre rangadó vár Birminghamben.

Alsóházi csapatok feszülnek egymásnak Sunderlandben, ahol a Watford vizitál. A hazaik sereghajtók perpillanat a Premier League-ben, hiszen a korábbi feltámadásukat nem tudták meglovagolni az elmúlt két meccsükön, ugyanis simán kikaptak David Moyesék ezen ütközeteken. A vendégeknél sem túl rózsás a helyzet, utolsó négy találkozójukból hármat is elbuktak, bár azt megelőzően jól teljesítettek, így a 11. pozícióból várják a szombati mérkőzést. Nincsenek tehát formában a felek, vagyis nem várható gólgazdag meccs, ráadásul a hazaiaknál kilenc, a vendégeknél hét hiányzó is van, s ugye győzelmi kényszerben lépnek pályára a csapatok. Mindezek pedig rányomhatják bélyegüket a találkozókra, így pedig alig, ha a gólokról szól a találkozó. A    -n 1.70-szeres szorzón fogadhatunk arra, hogy maximum két találatig jutnak a felek.

A szombati nap rangadóját Birminghamben rendezik, ahol a hetedik helyezett West Bromwich a hatodik pozícióban lévő Manchester United együttesét látja vendégül. A felek jól hangoltak a hétvégi összecsapásra, hiszen a Vörös Ördögök a Crystal Palace-t, míg a kék-fehérek a Swansea-t győzték le hétközben. A birminghamiek eddigi teljesítménye a pozitív meglepetés kategóriájába tartozik, Tony Pulis remekül összeszedte brigádját, akik idén még masszív teljesítményre képesek, mint az elmúlt években. A United is kezd egyre inkább magára találni José Mourinho irányítása alatt, de még mindig nem az igazi a csapat, s ugye fontos kimaradója - Henrih Mihtarjan - is lesz a vendégeknek. Így pedig egy szoros mérkőzésre van kilátás, vagyis a West Brom +2-es európai hendikepben - 1.35 @ TippmixPro - látunk fantáziát, ami még egygólos MU-siker esetén is nyerő.

Az Crystal Palace-Chelsea és a West Ham-Hull mérkőzésekkel egy korábbi cikkünkben foglalkoztunk, ha kíváncsi vagy, hogy mit várunk a találkozóktól, akkor kattints ide!

A Premier League szombati mérkőzéseinek szorzói -    
Mérkőzés 1 X 2
Crystal Palace-Chelsea 5.60 3.90 1.55
Middlesbrough-Swansea 2.10 3.20 3.40
Stoke-Leicester 2.45 3.20 2.75
Sunderland-Watford 2.50 3.10 2.80
West Ham-Hull 1.60 3.75 5.30
West Bromwich-Manchester United 5.10 3.60 1.65





 

 

 

 

 

2016-12-17;47
209498