Serie A

Még egy 60 perces focimeccsre is tudunk tippelni!

  • varin

A Fiorentina ismét megkísérel pályára lépni a Luigi Ferrarisban, a szűkre szabott idő pedig jó oddsszal kecsegtet.

A szeptemberi eső halasztást ér!

Szeptember elején játszották volna a Genoa-Fiorentina mérkőzést, ám az itáliai mostoha időjárás miatt több találkozót is félbe kellett szakítani. A Luigi Ferrarisban azonban olyan borzalmas volt a helyzet, hogy a Roma-Sampdoria mérkőzéssel ellentétesen itt nem csak percekre akadt meg a játék, hanem végleg félbeszakította Marco Guida játékvezető a derbit. Három hónappal később megkísérlik befejezni a fordulót.

[2319735] 2016-12-15 20:00:00 Genoa - Fiorentinax

A mintegy 30 percnyi lejátszott játékidő alatt nem rágtuk le a körmünket, egyetlen nagyobb helyzet volt csupán, melyet a Genoa hagyott ki. Azóta azonban inkább a Violák számításai jönnek be, a piros-kékek a jó szezonstartot követően szeptember óta mindössze három bajnokit tudtak nyerni.

A fogadóirodáknál a furcsa helyzet miatt alig-alig lehet fogadni a mérkőzésre és mivel már csak a játékidő kétharmada van hátra, nem meglepő módon a döntetlen a favorit opció. A genovaiak azonban nem szerepelnek igazán jól idén a második félidőkben, míg Paulo Sousa csapata csupán hat gólt kapott a szünet után.

Mi egy biztonságosabb és egy bátrabb tippet gondoltunk erre a furcsa 60 percre, ki-ki szája íze szerint válasszon. Egy dologban nagyon bízunk, a Fiorentina nem szenved vereséget.

hatharom.com
Tipp Odds
Döntetlen vagy Fiorentina @1.41
Fiorentina @3.00
[2319735] 2016-12-15 20:00:00 Genoa - Fiorentinax;
211987