Sportfogadás

Szinte mindenki a Manchester Uniteddel van

Megismétlődik a tavalyi FA Kupa finálé, hiszen szerdán összecsap a Crystal Palace és a Manchester United. Noha ezúttal a londoni csapat lesz a pályaválasztó, a fogadók nem sok esélyt adnak a hazaiaknak, sőt véleményük szerint a Vörös Ördögök simázhatnak a Selhurst Parkban.

A fogadóknál egyértelmű, hogy a United nyer szerdán.

A Premier League 16. fordulójának szerdai játéknapján az egyik legizgalmasabb mérkőzés kétségkívül a Crystal Palace-Manchester United összecsapás lehet. A feleket ugyan kilenc hely választja el egymástól a tabellán, ám a gárdák mindig presztízsmeccset játszanak egymással, ráadásul a Sasoknak törleszteni valójuk is van. Ugyanis a Manchester United az elmúlt esztendőben kiénekelte a londoniak szájából a sajtot, hiszen az FA Kupa döntőt úgy húzták be a Vörös Ördögök a fővárosiak ellen, hogy a piros-kékek szereztek vezetést a 78. percben...

A felek egyébként összességében jó passzban várják a hétközi ütközetet, hiszen a hazaiak a zsinórban hat elszenvedett vereségüket követően négy pontot gyűjtöttek, a Southampton gárdáját speciel kiütötték a Selhurst Parkban. Míg a United immáron nyolc mérkőzés óta veretlennek mondhatja magát, ráadásul utolsó két tétmeccsét zsinórban behúzta, vasárnap pedig a Tottenham ellen nyert rangadót a bajnokságban.

Mindezek után a bukmékereknél a Manchester United számít a meccs favoritjának, a fogadóknál viszont toronymagas esélyes José Mourinho alakulata. Ugyanis a       -ra beérkezett tétek 81 (!) százaléka a vendég sikert, 17 százalék pedig a döntetlent választotta, míg a hazaiak győzelemre a tétek mindössze 2 (!) százaléka érkezett. Pedig a Selhurst Parkban mindig megizzadnak a manchesteriek, tavaly is csak egy gól nélküli remire futotta erejükből, továbbá idén házon kívül nem túl acélosak, hiszen csak a kiscsapatok ellen tudtak nyerni. Arról nem is beszélve, hogy Antonio Valenciát eltiltás, míg Henrih Mihtarjant sérülés miatt elveszítette a United, akik bombaformában voltak az elmúlt hetekben, az örmény játékos az utolsó három manchesteri gólból kettőt is vállalt.

Ha kíváncsi vagy, hogy mi mit várunk a mérkőzéstől, akkor kattints ide!

A Tippkirály játékosainak körében is egyértelmű a meccs, hiszen a tipsterek 55 százaléka manchesteri sikert vár, 36 százalékuk döntetlenre, míg a maradék 9 százalék az Evertonra tippelt.

1X2    
Crystal Palace Döntetlen Manchester United
TippmixPro@4.85 TippmixPro@3.60 TippmixPro@1.67
[2252336] 2016-12-14 21:00:00 Crystal Palace - Manchester Unitedx
209498
[2252336] 2016-12-14 21:00:00 Crystal Palace - Manchester Unitedx;
[2363693] 2016-12-06 20:45:00 Benfica - SSC Napolix;