Tippjáték

Világbajnoksághoz tippjáték is dukál!

Csütörtökön elrajtol Londonban a PDC darts-világbajnoksága, ahol a legnagyobb sztárok mérkőzéseire tippelhetünk!

Dartsőrültek, figyelem, eljött a ti időtök! December közepére fordulván a legtöbb ember már azon gondolkozik, hogy mit is vegyen szeretteinek karácsonyra, esetleg mivel töltse meg a karácsonyi pulykát. Mi, fanatikusok azonban inkább a 180-akat számoljuk és a tévék előtt remegve szurkolunk, hogy Vereczkey Lajos és Ziegenhám Medárd végre ismét megőrülhessen egy 9 nyilasnál. Az év főeseményére, a PDC-világbajnokságra pedig természetesen tippjáték is dukál, amelyen mint mindig, most is értékes nyeremények találnak gazdára.

A tippeléshez szerkesztőink és szakértőink minden nap segítséget nyújtanak tippjeikkel, valamint részletes beharangozóikkal. Ezekről, valamint a sportággal kapcsolatos minden érdekességről és hírről aloldalunkon olvashatsz bővebben!

A hatalmas sikerrel rajtoló ágrajzos tippjátékunk után ezúttal ismét egyszerűbb, kétesélyes tippeket várunk, vagyis minden nap azt kell megtippelni, hogy ki nyeri az aktuális minimum egy, maximum négy mérkőzést. Az első nyolc napra már tippelhetőek is a mérkőzések, így például Gary Anderson, Stephen Bunting, Adrian Lewis és Raymond van Barneveld összecsapására is jósolhatunk. A további játéknapokra a párosítások kialakulása után lehet tippelni, amelyek legkésőbb az adott napon déli 12 óráig fel is kerülnek a rendszerbe, így érdemes minden nap visszalátogatni oldalunkra.

A világbajnokság legjobb tippelője egy értékes, Unicorn darts táblával gazdagodik, míg a 2-3. helyezettek hatharom.com pólót nyerhetnek.

Ha kedvet kaptál a játékhoz, kattints ide és nyerd meg az értékes nyeremények egyikét! A játék további részleteiről a szabályzat menüpont alatt olvashatsz!

Szerinted ki nyeri a 2017-es darts vb-t?x;