NFL

Ha egy üzlet beindul...

Amerikai foci fanatikus szerkesztőink és tippmestereink sorozatban ötödik kombi-szelvényüket húznák be a 14. játékhéten.

Detroit Lions-Chicago Bears
Tipp: Lions
Odds:
1.30 @ Tippmixpro

A Detroit meglépni látszik az üldözőitől, de még nem dőlhet hátra, hiszen a Green Bay csak két győzelemre van lemaradva, ráadásul még játszanak egymás ellen. Nagyon kell tehát ez a győzelem a motorvárosiaknak, és elvileg nem is fog gondot okozni nekik, hogy behúzzák. A Chicago ugyanis 3-9-cel masszívan utolsó északon és elég kilátástalan a játékuk. Főleg, ami az offense-t illeti, ez a 17 pontos átlag elég karcsú. A Detroit védelme ugyan nem tartozik a közvetlen elithez, de annyira van erős, hogy ezt a chicagói támadósort megegye reggelire. Matthew Staffordék pedig kontrollálhatják így a meccset, akikben egyébként akkor is lehet bízni, ha az utolsó negyedben vesztésre állnak. Idén a 11 meccsükből hetet fordítottak meg a végére. Egyedül az szól a tipp ellen, hogy ősi riválisok találkoznak, így valószínűleg nem adja majd könnyen a bőrét a Bears.

Cleveland Browns-Cincinnati Bengals
Tipp: Bengals -5.5
Odds:
1.80 @ Tippmixpro

Nagyon furcsa kis meccset rendeznek Clevelandben, ugyanis a hazaiaknál Robert Griffin III kezd majd, míg a vendégeknél A.J. Green sérülés miatt nem játszik. Ez két olyan bizonytalansági faktor, amely láttán bátorság lehet ugyan tippelni, de az odds nagyon jó, így nem árt kicsit kockáztatni. Hogy a Browns QB-je milyen állapotban van, arról fogalmunk sincs. Idén egy mérkőzést játszott, akkor nagyon gyengén teljesített és évek óta hatalmas talány, milyen játékos is RG III. De azt tudjuk, hogy a Browns milyen csapat, a 0-12 mindent elárul. A Cincinnati a 4-7-1-es mérlegével sok reményt nem táplálhat a rájátszás iránt, de aligha ők akarnak majd lenni az a csapat, amely ellen első győzelmét aratja idén a Browns. Green hiányában Brandon LaFellre hárul a szerep, a volt Patriots-játékos pedig remekül is hozta a számokat a Philadelphia elleni mérkőzésen. A két csapat utolsó négy mérkőzését úgy nyerte meg a Bengals, hogy a pontarány 129-30 volt Daltonék javára. És hiába nincs A.J. Green, ez a gyenge Bengals még így is kategóriákkal erősebb csapat ennél a bohócalakulatnál.

A hatharom.com  szelvénye a 14. játékhétre -     a szorzói alapján
Dátum Meccs Tipp Odds
Vasárnap, 19:00 Detroit Lions-Chicago Bears Lions 1.30 @ TippmixPro
Vasárnap, 19:00 Cleveland Browns-Cincinnati Bengals Bengals -5.5 1.80 @ TippmixPro
Nyereményszorzó: 2.34