NB I

Újabb Vidi-siker a láthatáron

A sérülésekkel tizedelt Haladás legyőzése sem okozhat problémát a Videoton együttesének.

A Videoton a Haladást is legyőzné. - Fotó: vidi.hu

Gödörben van a Haladás, hiszen Mészöly Géza együttese a legutolsó hat bajnoki találkozójából mindössze egyet tudott megnyerni, így pedig egészen a hatodik helyig csúsztak vissza a zöld-fehérek a táblázaton. A sorozatos kudarcok mellett az is nagy probléma a szombathelyieknél, hogy a csapatból egyre több a hiányzó sérülés miatt.

A Paks elleni meccsen Polgár Kristófot és Hegedűs Jánost sérülés miatt kellett lecserélnie Mészöly Géza vezetőedzőnek, a két védő játéka erősen kérdéses a Videoton ellen, s akkor a többi, régóta maródi játékosról - Király Gábor, Rózsa Dániel, Jánvári Gábor, Németh Márió, Ezequiel Calvente és David Williams - nem is beszéltünk

"Felcsúton 3-0-s vereséget szenvedtünk tőlük, de az eredmény nem tükrözte a játékot. Ez most egy másik meccs lesz: utolsó mérkőzés, amin minden erőtartalékunkra szükség lesz. Nem mondok újat azzal, hogy a Videoton az esélyes, a legerősebb keret az övék, minden posztra két játékosuk van. Ehhez jövünk mi a sérülések miatt szűkös keretünkkel… De mindenkinek fel kell szívnia magát, ahogy a Fradi és a Debrecen ellen, őket is meg tudtuk verni. Most is erre készülünk, hiányzók ide vagy oda" - mondta Gaál Bálint, a hazaiak labdarúgója a rangado.hu-nak.

Kattints a képre a játékért!

Úgy néz ki, hogy a Videoton túltette magát a szégyenletes Magyar Kupa kiesésen, hiszen az elmúlt héten a Debrecen otthonából tudta elhozni a három pontot a piros-kék együttes. A siker nem volt szép, de roppant fontos volt a csapat számára, mivel a Ferencváros Mezőkövesden kapott ki, így a székesfehérváriak immáron egyedül üldözik az éllovas Vasas együttesét.

Ami megfigyelhető volt a Videotonnál a múlt héten, az nem más, minthogy Henning Berg nem cserélt, azaz gyakorlatilag nyomatékosította, hogy kik is voltak a bűnbakok az NB III-as Budafok elleni vereségen.

"Igaz, hogy a Haladás az elmúlt hetekben nem volt annyira eredményes, mint a szezon elején, de továbbra is egy olyan csapatról beszélhetünk, amely játszani szeretné a focit, szoros, kiegyenlített meccseket vívtak az elmúlt hetekben is. Kemény mérkőzésre számítunk ellenük, minden tudásunkra szükség lesz ahhoz, hogy jó eredményt érjünk el Sopronban. Így az év végén elmondhatom, hogy úgy érzem, jobban nézünk most ki, mint a szezon elején, bízom benne, hogy tavasszal még eredményesebben játszunk majd, mint ősszel, de addig is, szeretnénk szépen búcsúzni az évtől az utolsó idei fordulóban" - nyilatkozta Henning Berg, a vendégek mestere a vidi.hu-nak.

Vélhetően ezúttal is ugyanazzal a kezdővel küldi harcba a norvég mester a vendégcsapatot, így pedig a Vidinek minden esélye megvan arra, hogy legyőzze a rossz formában lévő, sérülésekkel tizedelt Haladás együttesét. Ami könnyen lehet, hogy őszi elsőséget érne a gárdának, pláne úgy, ha az egyre inkább magára találó Paks együttese legalább egy pontot otthon tudna tartani a Vasassal szemben.

hatharom.com
Videoton nyer
@2.00
[2295510] 2016-12-10 15:30:00 Haladás - Videotonx;