Sportfogadás

Íme, idei utolsó EL-kombink

Csütörtökön véget ér az Európa Liga csoportköre, ennek apropóján egy kombit állítottunk össze.

A hatharom.com tippmesterei és szerkesztői összeállították szelvényüket az Európa Liga csoportkörének hatodik, vagyis utolsó fordulójára, amivel bőven lehet kaszálni. Ne is ragozzuk tovább a szót, lássuk a tippeket:

Osmanlispor-Zürich
Tipp: Osmanlispor
Odds:
1.70 @ Tippmixpro

Az Osmanlispor vezeti az L-csoportot, ám mivel bőven volt körbeverés a négyesben, így még nem jutott tovább, sőt, akár ki is eshet. Azonban erre nem látunk esélyt, sőt szerintünk a törökök megnyerik kvartettjüket, vagyis legyőzik a Zürichet, köszönhetően annak, hogy hazai pályán jól teljesítenek, az utóbbi hetekben jó formában vannak, lényegesen erősebb garnitúrával rendelkeznek, ráadásul a svájciak házon kívül nem túl acélosak.

[2365420] 2016-12-08 17:00:00 Ankaraspor - FC Zurichx;

PAOK-Liberec
Tipp: PAOK
Odds: 
1.40 @ Tippmixpro

Köszönhetően annak, hogy a PAOK nyerni tudott Firenzében, életben tartotta továbbjutási reményét a görög csapat. Azonban, hogy tovább is jusson a fekete-fehér együttes nyernie kell hétközben. A Liberecnek is van még matematikai esélye a továbbjutásra, azonban a csehek pocsék formában vannak, főleg, ha idegenben lépnek pályára. Mivel a görögök már az odavágón is nyerni tudtak és minden tekintetben jobbak, mint a Liberec, meglepetés lenne, ha a lényegesen motiváltabb, hazai pályán játszó PAOK nem nyerné meg csütörtöki mérkőzését.

[2365373] 2016-12-08 17:00:00 PAOK Thessaloniki FC - Liberecx;

Maccabi Tel-Aviv-Dundalk
Tipp: Maccabi Tel-Aviv
Odds: 
1.40 @ Tippmixpro

A Maccabinak nyernie kell a továbbjutáshoz, de még a siker sem biztos, hogy elengedő lesz az üdvösséghez. Azonban maga részéről az izraeli csapat hozhatja a kötelezőt, hiszen, igaz, hogy kikapott Írországban a félamatőr Dundalk együttesétől, ám az ír bajnokság már bő egy hónapja véget ért, vagyis nincsenek játékban a piros-feketék, ráadásul a vendégek házon kívül nem sok vizet zavarnak. Így pedig egyértelműen a Maccabinak áll a zászló.

[2365647] 2016-12-08 19:00:00 Maccabi Tel-Aviv - Dundalkx;
hatharom.com
Osmanlispor-Zürich Osmanlispor
PAOK-Liberec PAOK
Maccabi Tel-Aviv-Dundalk Maccabi Tel-Aviv
@3.33