Bajnokok Ligája

Képes lesz a csodára a Lyon?

A Lyonnak muszáj lenne két góllal nyernie a Sevilla ellen, így egy igazán izgalmas, látványos meccsre van kilátás.

Szerda este az utolsó játéknapra kerül sor a Bajnokok Ligájában. Két csoportban négy csapat számára van még igazán nagy tétje a mérkőzéseknek, a G jelűben  Porto és a Koppenhága, míg a H-ban a Lyon és a Sevilla szeretné megszerezni a második pozíciót. Mi most utóbbi csoporttal foglalkozunk részletesebben.

   
  1 x 2
Lyon-Sevilla 2.50 3.20 2.70
Juventus-Dinamo Zágráb 1.12 7.50 18.00

A képlet a Juventus esetében egyszerű, a torinóiak ugyanis vélhetően simán győzik majd le a nulla pontos, még gólt sem szerzett Dinamo gárdáját, amely a csoportelsőséget jelenti számukra. Az olaszok sikerére kínált 1.12-es szorzó még úgy is jó tipp, hogy Allegri mesternek továbbra is akadnak hiányzói.

Bonyolultabb a helyzet a Lyon és a Sevilla között. A francia és a spanyol gárda mérkőzésén a Lyonnak legalább két góllal kell nyernie a továbbjutásához, a Sevilla azonban idén (a Szuperkupát nem számítva) mindössze egyszer kapott ki egy gólnál nagyobb különbséggel idegenben.

Komoly hiányzója csupán a vendégeknek lesz, de az eltiltott Franco Vázquezt tudja majd pótolni Jorge Sampaoli.

Ugyan a Bajnokok Ligájában egyik gárda mérkőzésein sem potyogtak a gólok, a bajnokságban átlagosan 3,0 felett van mind a Sevilla, mind pedig a Lyon találkozóin a gólátlag. A franciáknak nincs más lehetőségük, támadniuk kell minden erejükkel, ami a hétvégi, Nantes elleni hatost látva megy nekik. A Sevilla játéka azonban nem alkalmas a 0-0 vagy 1-0 kihúzására, mindenképpen gólt szerezni érkeznek a Lumieresbe. 2-2, 3-2, 2-1 körüli eredményt várunk.

hatharom.com
Juventus + Lyon-Sevilla: 2.5 gól felett
@2.02
2016-12-07;42
214348